Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20eves vagyok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujhelyi Kristof Gupp kérdése:

20eves vagyok a barátnőmmel 1,5éve vagyok együtt (17éves) kaptam egy lehetőségek külföldön és, tanácstalan vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok vele együtt az elmúlt pár hónapban sokat veszekszunk ő tanul én dolgozok. Kaptam egy nagyon jó lehetőséget Angliában az itteni fizetésem 4x keressnem meg ugyan annyi munkával. Szeretem nagyon nekem ő az első lány az életembe nagyon tanácstalan vagyok hogy mi lenne a helyes választás. Neki is én vagyok az első ezért is nehéz minden. Ő tanul meg van 2eve érettségihez én már 1eve dolgozok. És egyszerűen nem tudom mit tegyek ha elmondanám neki nem értene meg és biztos vagyok abban hogy elveszitenem. És egyszerűen nem tudom mit tegyek..
2018. jún. 8. 13:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

7. Válaszolónak

Hat van sok oka de a legfőbb a bizalom, feltekenykedes. Az ő részéről a szülei is sokat bele kavartak leültünk megbeszélni a dolgokat és hat azóta jobb de akkor is van olyan nap amikor veszekszunk.

8.valaszolo.

Nem lennek egyedül a noveremhez mennek lenne fix helyen és lenne fix állásom csak menni kell.

Csak nagyon nehéz mert a veszekedés ellenére másfél év az másfél év, ő az első mindenben. És ezért borzasztó nehéz az egész döntés. Igazából neki úgy tervei nincs tanulásra és tovább tanulást veszi figyelembe. Igazából nekem vannak álmaim de itthon nem nagyon megvalósítható ilyen körülmények között és ennyi fizetésből szerintem.

2018. jún. 8. 14:09
 12/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat 9.valaszolonak
2018. jún. 8. 14:10
 13/23 A kérdező kommentje:

10.valaszolo.

Már fel vetettem neki ezt az egeszet de nem mondtam és meg nem is biztos az egész ő akkor is meg mondta nem bírna ki a tavkapcsolatot.. De már nagyon sok veszekedés volt ezekből is hogy keveset vagyunk együtt és nem tudom ki elégíteni a vágyait stb. És ha elmennek biztos vagyok abban hogy vege lenne.

2018. jún. 8. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:

Én 8 éve veszni hagytam az első szerelmem azért, hogy elérjek valamit az életben - sikerült, és annak ellenére, hogy a saját vállalkozásommal idén már 4 milliós nyereségem van, és minden tökéletesnek mondható, állandóan érzem, hogy akkor követtem el életem legnagyobb hibáját!

-Megérte?!

-Nem!

27/F

2018. jún. 8. 14:13
 15/23 A kérdező kommentje:

14. Válaszoló.

Hány évesek voltatok akkor ha szabad tudni?

2018. jún. 8. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha a távkapcsolat ennyire nem játszik nála, akkor ennyi volt. Szerintem ne hagyd ki ez a lehetőséget, illetve a 10-es válasz lehetne járható. Miért ne próbálhatnátok meg? Nem igazán van a leányzóban nyitottság, de megértem mindkét helyzetet, fiatalok vagytok, mégis egy próbálkozásba senki nem halna bele.
2018. jún. 8. 14:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha ö ennyire nem hajlik a távkapcsolatra,akkor azért annyira mégse nagy a szerelem :( figyelj,mi nem mondhatjuk meg mit csinálj,de egy 17 éves lányra nem lehet alapozni. Ha itthon maradsz,akkor is szinte biztos,hogy szétmentek. Az emberek nem 17 évesen âllapodnak meg valaki mellett. Ezt szerintem vedd figyelembe. (10-es voltam.)
2018. jún. 8. 14:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Csomagolj és menj. Egy 17 éves gyerekről beszélünk... az 5ös válaszoló meg egy idióta.
2018. jún. 8. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:

#14 vagyok

Osztálytársak voltunk, középsulival akkor végeztünk, 19 évesek voltunk (ő messze lakott, kollégista volt).

Középsuli után ő haza költözött (ott tanult tovább), én pedig helyben kaptam egy remek állást.

Távkapcsolat persze alapból nem működött volna, így "szünetet tartottunk" ami 2 év lett volna akkori terv szerint.

Persze sajnos az állás nem jött össze, és bár tepertem ezerrel, 5 évbe telt elérni a függetlenséget (saját kocsi, lakás, vállalkozás), csak addigra talált helyben munkahelyet és összejött valakivel... Természetesen semmiért sem hibáztatom, és magamat sem (minden megtettem, 5 évig dolgoztam olyan helyeken ahol a többség pár hónap alatt kihullott).

Így 8 év távlatából a vállalkozásom összejött, ő elvan alkalmazottként, a párjával látszólag jól megvannak, (én is látszólag jól megvoltam két párkapcsolatomban, de valami eszméletlenül hiányzott), és ha véletlenül találkozunk, mindkettőnek szemében látszik az a végtelen szomorúság...

2018. jún. 8. 14:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Tiniszerelem nem ér semmit, csak tapasztalatot, meg jó időtöltést. Karrier sokkal hasznosabb! Használd ki a lehetőséget!

A veszekedésből is látszik. Egy érett kapcsolatban viták vannak, a problémák megoldására törekszenek a felek. A veszekedés elég tudattalan ösztönlény szint.

25f

2018. jún. 8. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!