Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kövér nőt van, aki vonzónak tart?
167 cm, 83 kiló, viszonylag arányosan hízott meg.
Mennyire "fér bele" ez a súly? Mennyit kellene fogyni?
Kort is írjatok.
23/N
Szerintem nem vagy kövér. Ehhez a magassághoz olyan 100kg ami igazán kövér. Ennek ellenére vonzó nő lehetsz, szívesen beszélgetnék Veled, ha van kedved, írj.
26/F
A párom ugyan olyan vonzónak talált 55 kilósan mint 79 kilósan. 165 cm vagyok. Fogynod kéne de ezt te is tudod. Most 66 kg vagyok, jó lenne 6-8 kilót fogyni nekem is.
22N
Számomra vonzó tud lenni egy ilyen nő, talán még jobban is mint egy vékony, nem a testalkat határozza meg a szépséget. Amúgy pedig minden testalkatnak megvan a maga szépsége.
Fogyni pedig magadért fogyj. :) (Ha akarsz...)
168 cm magassághoz még több kg vagyok mint te, vannak férfiak akiknek tetszem. Nyilván nem az összesnek, beleszaladtam már olyanba, hogy nekem nagyon tetszett a srác, de én neki nem.
Nyugi, lesz aki így fog szeretni. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!