Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam akart mellém ülni a lány a vizsgán?
Figyelt kérdés
Az egyik lány, egy vizsgán helyet akart cserélni az egyik sráccal, aki mellettem ült. Többször is elmondta neki, de ő meg nem volt rá hajlandó.
Vajon miattam akart vagy valami más miatt?
A másik oldalról egy másik csaj mellé került volna, úgyhogy kétlem, hogy ő volt az indok.
Nekem nagyon tetszik a szóban forgó személy, és emiatt kezdtem el ezen gondolkodni.
2018. jún. 7. 15:16
22/29 anonim válasza:
Oregem ha akarna toled vmit a csaj nem melled ul....hanem az oledbe!😂😂😂😂😂😂😂
23/29 A kérdező kommentje:
Egyébként persze, hogy nem merem kideríteni. Nála meg aztán főleg nem mernék kezdeményezni. Ez van, lúzerség bevallom, de ilyen vagyok. Ha valamilyen módon kifejezné az érdeklődését biztos bátrabb lennék, de ugye ez egy olyan különleges kiváltság, amit még néha a legjobb pasik sem kapnak meg.
2018. jún. 9. 15:09
24/29 anonim válasza:
Vagyos te nem😂 hany eves vagy 14?
25/29 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2018. jún. 9. 16:18
27/29 anonim válasza:
Majd kezdeményez más, te meg hoppon maradsz. :-d
28/29 A kérdező kommentje:
Aki jobb nálam az biztos fog, mi nem vagyunk egy szinten, legalábbis szerintem.
2018. jún. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!