Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam akart mellém ülni a lány a vizsgán?
Az egyik lány, egy vizsgán helyet akart cserélni az egyik sráccal, aki mellettem ült. Többször is elmondta neki, de ő meg nem volt rá hajlandó.
Vajon miattam akart vagy valami más miatt?
A másik oldalról egy másik csaj mellé került volna, úgyhogy kétlem, hogy ő volt az indok.
Nekem nagyon tetszik a szóban forgó személy, és emiatt kezdtem el ezen gondolkodni.
Innen egyik sem, aki mellett és mögött ült mindannyian a barátnői voltak egy osztályból, aki mellé került volna azt meg nem is ismeri.
Nem akarom bemesélni magamnak a semmit, de tényleg így voltak és nem igazán állnak helyet az állítások.
Lényegtelen, hogy miért akart hová ülni.
A tények, hogy ha annyira akarna akkor melléd ülne egy előadáson vagy bármikor máskor, bármi egyéb úton közeledne. Optimizmus ide vagy oda, az ember nem egy vizsgán akar közeledni a kiszemeltjéhez pláne, ha erre számos egyéb úton lehetősége lenne.
Figyeld milyen máskor!
De egyszerűbb ha legközelebb szóba elegyedsz vele.
Ha szimpatikus vagy akkor 😁 ha nem akkor meg ott tartasz mibt most.
Miért csak a vizsgán akart volna melléd ülni, ha érdekled? Előbb is megtehette volna. Beszélgettetek már egyáltalán pár szót, vagy ez az egyetlen, amire alapozod a túlzott optimizmusodat?
„A másik oldalról egy másik csaj mellé került volna, úgyhogy kétlem, hogy ő volt az indok.”
Lehet, hogy az a lány a barátnője, vagy összebeszéltek, hogy segítenek egymásnak.
Mint ahogy írtam nincsenek közös óráink, mivel nem egy évfolyam vagyunk. Ez az egy közös vizsga volt, ez is csak véletlenül mert a tanár csak így tudta megoldani.
Párszor találkoztunk eddig még, akkor is csak éppen annyira, hogy elmentünk egymás mellett. Volt már, hogy a szemembe nézett párszor olyankor, de beszélgetésig még nem volt hol jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!