Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha látjátok az utcán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha látjátok az utcán, mondjuk este, hogy egy lányt bántanak/zaklatnak, odamentek segíteni? Mit tennétek? Akkor is ha ismeretlen a lány vagy csak ismerőssel?

Figyelt kérdés
Leginkább 14-25 évesek válaszát várom..^^
2010. jún. 16. 09:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
ja én is voltam, egy lány ismerősömet meg akarták erőszakolni egy szórakozóhelyen, aztán ott minden törött, igaz én is kaptam de támadók nem álltak lábra egyhamar. amúgy 19/ F
2010. jún. 16. 10:53
 22/29 anonim ***** válasza:
91%

Hali, velem is volt már ilyen szitu, jöttem hazafelé este, és észrevettem hogy egy csajt meg akar erőszakolni egy fazon. Természetes, hogy azonnal segítettem, kapott párat, hívtunk rendőrt is, és a csajt elkísértem a kórházba is. Azóta barátok vagyunk a csajjal. Én csak annyit tudok mondani, hogy segítsetek annak, aki bajban van, nektek is jól fog jönni, bár inkább ne legyen rá szüség.

19/f

2010. jún. 16. 11:15
 23/29 anonim ***** válasza:

10:31

Rengeteg ember csak a neten keresztül nagylegény. De a 17 évnél idősebbek már vannak anyira tökösek, hogy nem fognak meghátrálni. Amit már leírtam, a neveltetetésem alapján nem fogom távolról végignézni a dolgot. Te inkább viseled azt az örök emléket amiben az van, hogy "Bár tettem volna valamit, lehet jobb lenne nekem is."... Az ilyen embereken látszik - még a neten keresztül is - , hogy gyávák, mert képtelenek lennének megvédeni akár magukat, akár párjukat, barátjukat...

2010. jún. 16. 13:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Páran keverik a bátorságot a vakmerőséggel. Gyerekmesék értékrendje alapján cselekszenek. Ez nem tragikus ilyen esetekben, mert csak önpusztításról van szó. A gond másféle esetekben jelentkezik, amikor szintén mesebeli a felfogás. Lehet pontozgatni a tényeket.
2010. jún. 16. 13:19
 25/29 anonim ***** válasza:

13:02: nekem van egy örök emlék az arcomon. azóta megválogatom hogy kiért érdemes, és kiért nem érdemes kiállnom.

most így utólag belegondolva nem volt érdemes akkor verekednem, mégis megtettem. sajnos.

2010. jún. 16. 14:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggö.

3 Késes 20 éves cigánynak nem mennék neki. Rendőr.

De ha 1-2 velem egykorú, annak beütnék akkorát hogy ne üssön vissza. Volt már ilyen. Persze nem lányokat mentettem meg, csak 2 gyerek biciklizésem közben megállított.

Beszólt egyet ütöttem jól, a másik nem csinált semmit..

2010. jún. 16. 14:08
 27/29 kicsigman ***** válasza:
Egyértelműen odamennék és megpróbálnék segíteni. Ha nem megy így jártam de nem fogom hagyni hogy valakit megagyaljanak és utánna azzal a tudattal élni hogy tehettem is volna valamit.
2010. jún. 16. 15:54
 28/29 tudok ***** válasza:
0%

Ez attól függ mert ha én vitázok és balhéznák az aszonyal!!!

és oda és bele probálna avatkozni egy tők idegen hogy mit miétr csinálok, amihez nincs köze és nem tudja miért is!!!

akkor én biztos hogy szét szurkálnám!!!!!!!!!

Hogy miért mert senkinek semmi köze,másnak az életébe beleszólni!!!

IDEGENKÉNT ugy hogy nem tudhatja mi is volt az ok!!!!!!!!!

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. jún. 27. 17:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha szép lány akkor segítenék.
2020. febr. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!