Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom a távkapcsolatot, mit tegyek?
Nem, nem fogunk szakitani!
Hali mindenki.
A baratom es koztem 220 km van. 3 megye. 2 havonta latom. A szuleim tul szigoruak, pedig elmultam 18. Baratom 19. Mikor elmegy a vonattal haza meg napokig sirok utana. Vasarnap ment el legutobb, de reggel is sirtam. Nagyon jo vele egyuttaludni es nagyon hianyzik. Hogy tudnam magam lekotni?
18/L
200 km... :D És kéthavonta látod.
Milyen! távkapcsolatról is beszélsz? Elmegy, néha megdug aztán ennyi, amikor meg külön vagytok, akkor kefél mással.
Érdekes, mi 1000km-ről megoldottuk, hogy 2-3 hetente legalább pár napot együtt töltsünk.
Azt ajánlom, szakíts és keress olyan párt, akivel rendes kapcsolatot tudsz kialakítani, nem csak ilyan lagymatag fost.
Ja, abba ne menjünk bele, hogy szülőként én sem finanszíroznám a felnőtt gyerekem randijait.
Diákmunka, három nap alatt lazán megkeresed rá a pénzt ;)
Néhány választ eléggé túlzásnak tartok, hogy ez a távolság semmi és milyen jól megoldható. Főleg úgy, hogy szüleitől függő fiatalról beszélünk. Az én távkapcsolatomban a távolság 45 Km. és emellett egyéb körülmények okoznak gondokat, ami által valamikor 1 héten át csak 3-4 órát vagyunk együtt - lakáson kívül. Nem egyszerű, 1 év előtt felmerült az összeköltözés, és érdekkülönbségek miatt nagyon csúnyán összevesztünk. (Azóta kibékültünk és próbálunk együtt gondolkodni.) Én is átérzem azt, mikor párom tőlem vasárnapon hazamegy. Márpedig mi már bőven felnőttek vagyunk.
Az igazság az, hogy távkapcsolathoz sokkal nagyobb felelősséggel és már az elején belátható tervekkel kell hozzáállni. Sajnos azt kell mondanom, hogy ekkora távolságot ilyen fiatalon valóban nem igazán lehet fenntartani. . :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!