Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom a távkapcsolatot, mit tegyek?
Nem, nem fogunk szakitani!
Hali mindenki.
A baratom es koztem 220 km van. 3 megye. 2 havonta latom. A szuleim tul szigoruak, pedig elmultam 18. Baratom 19. Mikor elmegy a vonattal haza meg napokig sirok utana. Vasarnap ment el legutobb, de reggel is sirtam. Nagyon jo vele egyuttaludni es nagyon hianyzik. Hogy tudnam magam lekotni?
18/L
1. Ne legyél kapcsolatfüggő.
2. Találkozzatok gyakrabban. Felnőtt ember vagy, nem kell a szüleidtől engedélyt kér ed.
200 km még nem a világ.
Háztól házig 3 óra alatt ott vagytok, nem is értem miért 2 havonta találkoztok.
Lekötni pedig: Munka, tanulás, hobbi.
Imadok olvasni, de ilyenkor nem tudok erre se figyelni:/
Aludni szoktam de eleg sokat ha szomoru vagyok.
Anya szerint majd ha lesz penzem es elkoltozok lehetek vele, addig segitek a haz korul..
Minek neked távkapcsolat,ha nem bírod?
Annyira ronda vagy,hogy 1 megyével arrébb még nincs csávó,akinek tetszenél?
Meg amúgy is,miért nem keresed meg magadnak a pénzt az utazásaidra,felnőtt nőként?
Miért nem találkoztok gyakrabban? Ha nem is minden hétvégén de 2 hetente, egyszer jön ő egyszer mész te. Ez lenne a normális nem az hogy kéthavonta meglátogat, te meg bőgsz utána a következő taliig.
Ha akarjátok megoldjátok a dolgot. A szüleid meg nem lehetnek annyira szigorú szemétládák, ha hagyják, hogy a pasid nálad aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!