Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem birom a távkapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom a távkapcsolatot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem, nem fogunk szakitani!

Hali mindenki.

A baratom es koztem 220 km van. 3 megye. 2 havonta latom. A szuleim tul szigoruak, pedig elmultam 18. Baratom 19. Mikor elmegy a vonattal haza meg napokig sirok utana. Vasarnap ment el legutobb, de reggel is sirtam. Nagyon jo vele egyuttaludni es nagyon hianyzik. Hogy tudnam magam lekotni?

18/L

2018. jún. 5. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

1. Ne legyél kapcsolatfüggő.

2. Találkozzatok gyakrabban. Felnőtt ember vagy, nem kell a szüleidtől engedélyt kér ed.

2018. jún. 5. 23:48
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

200 km még nem a világ.

Háztól házig 3 óra alatt ott vagytok, nem is értem miért 2 havonta találkoztok.

Lekötni pedig: Munka, tanulás, hobbi.

2018. jún. 5. 23:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Imadok olvasni, de ilyenkor nem tudok erre se figyelni:/

Aludni szoktam de eleg sokat ha szomoru vagyok.

Anya szerint majd ha lesz penzem es elkoltozok lehetek vele, addig segitek a haz korul..

2018. jún. 5. 23:55
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Anyádnak igaza van. Gondolom, ők fizetik, amikor te utazgatsz hozzá, vagy ha valami programra kell pénz. Persze, szép is egy kapcsolat, de nem tanulsz, hogy ennyire ráérsz magadat sajnálni? Miért nem vállalsz valami diákmunkát, a sok alvás helyett, ha ennyi szabadidőd van? És akkor nem kellene ennyire a szüleid jóindulatára, pénzére hagyatkoznod. Hétvégente tudnátok találkozni gyakrabban, hiszen tudnád te magadnak fizetni az utazásod, és le is kötnéd magadat, hogy ne csak azon járjon az eszed, hogy neked milyen rossz, hogy nem lehetsz a barátoddal.
2018. jún. 6. 00:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
220 km semmi. A diákjegy vonatra/buszra szintén semmi. Miért nem találkoztok gyakrabban?
2018. jún. 6. 00:26
 6/13 anonim ***** válasza:
21%

Minek neked távkapcsolat,ha nem bírod?

Annyira ronda vagy,hogy 1 megyével arrébb még nincs csávó,akinek tetszenél?

Meg amúgy is,miért nem keresed meg magadnak a pénzt az utazásaidra,felnőtt nőként?

2018. jún. 6. 01:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért nem találkoztok gyakrabban? Ha nem is minden hétvégén de 2 hetente, egyszer jön ő egyszer mész te. Ez lenne a normális nem az hogy kéthavonta meglátogat, te meg bőgsz utána a következő taliig.

Ha akarjátok megoldjátok a dolgot. A szüleid meg nem lehetnek annyira szigorú szemétládák, ha hagyják, hogy a pasid nálad aludjon.

2018. jún. 6. 02:34
 8/13 peca1000 ***** válasza:
Skype-ról, Facebook videó hívásról hallottál már?
2018. jún. 6. 05:43
 9/13 D. Brasco ***** válasza:
3%
Ha a mai világban facebook/whatsapp/viber/oszkar/blablacar/ stb stb nem tudjátok megoldani a kapcsolat tartast meg talalkozast,mindezt 18+ évesen......hát akkor .......akkor erre nem is tudok mit mondani...maximum annyit higy akkor sírjál......
2018. jún. 6. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Dolgozz és minél előbb hagyd ott a szüleidet. Ha önálló akarsz lenni, tenni kell érte. Engem sose nyomtak el otthon, de rengeteget kellett dolgoznom ahhoz, hogy úgy éljek fiatalon, ahogy nekem tetszik.
2018. jún. 6. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!