Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi haverok egy idő után miért ignorálnak azután hogy megmondom nincs esélye?!
Nem kell szerelemnek lennie. Csak vonzódnak hozzád, többet akarnának. Mondjuk barátság extrákkal. Vagy csak éppen dugni egyet, de nem így mondják meg. Mivel te egyértelműen elhajtod őket a fenébe, úgy vannak vele, hogy minek pazaroljanak több energiát rád, amikor találnak másvalakit akivel lehet...
Lehet persze haverkodni, de nyilván náluk ez kevés. Nem azt mondom, hogy minden pasinál, de náluk pont igen. :)
Nekem is sokan mondtak nemet, de néhánynál közülük nem adtam fel és utána megvolt úgy is. Persze én nem hanyagoltam utána sem őket. Nem vagyok bunkó, csak feldobtuk a haverságot egy kis boldogsággal :)
Ennyi alapján megmondod?
Nekem meg van nem egy férfi haverom/barátom, akivel nem akarunk semmit egymástól, mégis elvagyunk. Akkor mi van? :D
N
Akik ignorálnak, azok többet akarnak.
Van barátság férfi és nő között, ha egyik sem akar többet.
"A barátság nőkkel csak holdfénye lehet a szerelemnek.
A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." J. Renard Na ezért...
Valószínűleg a pasi nem barátkozni akart veled, hanem többet.
Ha ennek ellenére te szeretnél fenntartani egy haveri viszonyt, az tőled függ és eleinte rajtad áll, és itt nem a levegőbe beszélek...
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!