Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy vannak érzelmek is?
En jol megjartam...mindenre azt hittem azok mar erzelmek...(hazassagi igeret, gyerekvallalasra igeret, szerelmes pillantasok, versikek, munkabN segitsegkeres...minden, minden). Kozben meg minden kamu volt.
Egyelen biztos jel ez: a szereto (megcsalo) elvalik, szakit az aktulis prjaval es elkoltozik otthonrol. Mindezt teszi FEL EVEN belul max 1 even belul. Minden mas nem.erzelem csak egy kis szorakozas...
Ne dolj be ssmminek. A tettek amik bizonyitjak valos erzelmeket.
Nos, engem most világosított fel egy férfi, hogy a szeretői kapcsolatok szinte soha nem épülnek érzelemre. Ugyanis abban a pillanatban, hogy a szeretőben vagy a megcsalóban érzelmek merülnének fel, a megcsaló kihátrál. Magyarul igazán akkor van esélyed arra, hogy érez irántad valamit a majdnem szeretőd, ha el se jut veled az ágyig, inkább elmenekül. És még ekkor sem biztos, hogy a saját érzései elől menekül, hanem lehet, hogy a tieid elől. A férfinek jó, ha a szeretője szerelmes belé, de csak abban az esetben, ha esély sincs rá, hogy kiderüljön. Tehát nem kolléga, nem abban a városban él, nincsenek közös ismerősök.Azért szeretik a pasik, ha szerelmes egy nő, mert akkor nagyságrendekkel jobban élvezi a szexet és ez a pasinak is jó. Viszont ha van esély arra, hogy szerető és feleség bármilyen módon kapcsolatba kerülhet, akkor a megcsaló nem akar szerelmes szeretőt, mert a szerelmes ember minden hülyeségre képes és nem lehet tudni, mikor zilálja szét a pasi kapcsolatát. Ezek a férfiak szeretik a feleségüket és ezt általában nem is titkolják, úgy mennek bele a viszonyba, hogy lefektetik a játékszabályokat, a szerető meg vagy elhiszi vagy nem. De ebben az esetben, ha érzelmek kezdik fenyegetni a szeretői viszonyt, a pasi azonnal meglép. Akkor is, ha ő kezd érezni valamit.
Nyilván más kategória az a férfi, akinek rossz a házassága, de mondjuk még nem jutott el a válásig vagy a gyerekek miatt nem akar válni. Olyan esetben elképzelhető, hogy vállalja a szeretői viszonyt érzelmekkel együtt is. De van olyan pasi, aki csak hazudja, hogy rossz a házassága, mert tudja, hogy így lehet behülyíteni a nőt. Bár én eddig csak őszinteséggel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!