Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Többet érez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Többet érez? Miért nem marad? Lehet ebből több?

Figyelt kérdés
Van egy pasi a munkahelyen akivel nem vagyunk közömbösek egymás iránt meg van a kémia meg minden.Már első perctől kezdve egymásra vagyunk hangolódva.Napi kapcsolatba vagyunk messenger,személyes találkozás munkahelyen belül.Keres és én is keresem őt.Volt már szex köztünk.Megbeszéltük hogy csak szex érzelmek nélkül.Amikor vége a dolognak akkor öltözik és már megy is,semmi összebújás semmi csók csak szex közben.Tegnap volt egy beszélgetésünk amikor azt mondta,hogy nem jön többet mert egy csinos és rendes csaj vagyok és ettől sokkal többet érdemlek.De ettől függetlenül akarná a dolgot.Ez mit jelent? Eddig miért nem volt ez probléma? Egy ilyen szex kapcsolatból lehet párkapcsolat?

2017. dec. 14. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Igen, lehet, és igen, valószínűleg többet érez/szeretne.
2017. dec. 14. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal kihangsúlyozta hogy csak szex érzelmek nélkül. Akkor ezek szerint ő máris érez valamit? Hogy derítsem ki?
2017. dec. 14. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Nem, ez pontosan azt jelenti, hogy semmit nem akar tőled. Számára csak egy naív kiscsaj voltál, akibe jó volt párszor beleüríteni. Szexkapcsolatból sosem lesz normális kapcsolat. Aki nem akar veled az első perctől fogva kapcsolatot, az később sem akar majd.

De azért annyi jóindulat csak van benne, hogy tudja, hogy neked párkapcsolat kéne, mert biztos van akinek többet érnél dugádnál. Csak ez nem ő, szóval meghagy másnak.

2017. dec. 14. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:

De mi van akkor ha én többet szeretnék? Hogyan érjem el hogy ő is többet akarjon? Mit csináljak? Flörtöljek előtte más kollégámmal?

Rosszindulatú emberek kíméljenek!

2017. dec. 16. 01:50
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Te tényleg ennyire gyerekes vagy? Jézusom...

Ha nem kellesz neki akkor ha az égtől a földig pattogsz akkor se fogsz neki kelleni. A játszmázó nőktől meg pláne undorodnak a pasik.

2017. dec. 16. 09:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem,ha valaki nem akar semmit akkor nem kocsikázik minden alkalommal 140km-t...
2017. dec. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!