Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mikortól számítjátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikortól számítjátok az együttlétet? Amikortól már tényleg rendes kapcsolatról beszéltek?

Figyelt kérdés
Az én helyzetemben ez kicsit elhúzódott. Én 23/N a párom 23/F. Már kb több mint egy éve próbálkozott a srác. Aztán kb. január környékén elkezdtünk randizgatni. Már lassan 1-2 hónapja olyan mintha együtt lennénk. Konkrétan nem lett kimondva, de úgy viselkedünk. Így nincs meg konkrétan, hogy "mióta vagyunk együtt". Most jön majd el, hogy bemutatjuk egymást a szüleinknek. Szerintem onnan lehet rendes kapcsolatról beszélni, viszont ez 2-3 hónappal később lenne, mint amikor randizgattunk stb.
2018. jún. 3. 13:11
1 2
 11/12 iamaveryniceguy ***** válasza:

"Becsapjàk a màsikat hogy amíg akarjàk, rendszeres szexhez jussanak."

És szerinted akik ilyenek, azok nem fogják azt mondani, hogy "persze, ez komoly kapcsolat".

"van jogalapod számon kérni."

Jogalapod? (what? :D)

Oké, számon tudod kérni. Mit nyersz vele? Max mond egy sajnálom-ot, amit nem is fog komolyan gondolni.

Nem attól lesz komoly kapcsolat egy kapcsolat, hogy kimondjátok, hanem a felek gondolkodásától. Kimondva is ugyanúgy megcsalhat és nem vehet komoly, mint fordítva.

Tényleg jobb lesz neked attól, hogy kimondtátok és átvert? Jobban fogod elviselni azt, ha kiderül, hogy ő nem vett téged komolyan?

Értem, amit mondotok, de semmi gyakorlati haszna nincs, hogy kimondjátok.

Olyan a partnered, aki szintén komolyan gondolja? Kimondás nélkül is jók vagytok.

Olyan a partnered, aki csak dugni akar? Hazudhat róla és ennyi.

Én fordítva látom. Nem a komoly kapcsolatot kell kiemelni, hanem ha nem gondolom komolyan. Ezt mindig tisztázom a nőkkel, hogy nekem ez csak laza/csak szex akármi.

Ebben is hazudhat a másik fél, de ott nem téged csap be, hanem saját magát.

Hisz én nem fogok attól sérülni, hogy ő többet akar, de belemegy a csak szexbe is. Őt viszont idővel utoléri a saját hazugsága és szenvedni fog.

2018. jún. 4. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:
36%
Ha így hazudik valaki és àtver, az az ő szégyene. De ha az ember legalàbb ràkérdez, megvan az az érzet, hogy ő mindent megtett azért, hogy tisztàn kezdődjön a dolog.
2018. jún. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!