Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, számotokra a szex a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra a szex a legfontosabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Idézek:

"A férfiak számára egy kapcsolatban a fontossági listán a szex a legelső helyen áll. 32 országban végeztük el azt a kutatást, amelynek az volt a központi témája, hogy mi a legfontosabb egy-egy kapcsolatban az egyes feleknek. A férfiak esetében mindenhol a szex állt az első helyen. Sok szex, változatos szex. A nők részéről sehol nem ez volt a helyzet. Náluk a szerelem állt az első helyen."

Ti, mint egyének, helytállónak érzitek ezt saját magatokra nézve? Ha igen, az azt jelenti, hogy a kölcsönös bizalom, az elmélyültség, a feltétel nélküli szeretet voltaképpen másodlagos, illetve csak szükségszerű velejárója a rendszeres jó szexnek, ami a kapcsolat fő mozgatórugója?

Személyes véleményekre vagyok kíváncsi.

2018. jún. 2. 03:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Látom, nem egyöntetűek a válaszok.

Fontosnak nekem is fontos a testiség, meg szerintem mindenkinek, aki nem aszexuális, már csak önmagában az élvezetért is, másrészt pedig közelebb érzem magam tőle a páromhoz, sokat hozzátesz a kapcsolathoz. Viszont a gyakorlatban nem igazán tudom értelmezni ezt az "ugyanolyan lényeges, mint az érzelmek" dolgot, mert - a korábbi példánál maradva - ha adott egy nő, akivel egész kielégítő szexuális életet tudsz élni, de azért nincs mindenben benne, és így lemondásokra kényszerülsz, akkor:

a) szakítasz, tehát előtérbe helyezed a szexet a szeretettel szemben.

b) együtt maradsz vele, mert a kapcsolatotok túl értékes ahhoz, hogy feláldozd a vágyaid oltárán, tehát előtérbe helyezed a szeretetet a szexszel szemben. (#20-as válasz)

Lehet, hogy én látom rosszul, nyugodtan meggyőzhettek.

Ha te csak prütykölni akarsz, akkor keress szexkapcsolatot, és kész, de párkapcsolatnak ne hazudd azt, ami kizárólag ennyire épül, mert ez így meglehetősen etikátlan. A haverokkal beszélgetés és hülyülés még véletlenül sem egyenrangú azzal, ha van egy társad az életben, ami hasonlít rá, az maximum a nagyon mély barátság, de még az sem foglalja magában a kölcsönös elköteleződés ígéretét, tehát sosem leszel te az első egy olyan barátodnak, akinek van párja, és komolyan is veszi a kapcsolatát.

2018. jún. 2. 15:38
 22/24 anonim ***** válasza:
56%

Házas vagyok, de egyedül is tök jól elélek. Ha őszinte vagyok, akkor azt mondom, nekem egy nőből csak a testére van szükségem. Mindenben segítek, mindenben partnere vagyok a feleségemnek, semmiből sem szenved hiányt. Viszont az van, hogy engem csak a szex miatt érdekel. Az érzelmeimet magamba tartom, nem osztom meg magam, mert nem hiszek abban, hogy két ember az "életét" adná egymásért. Sőt! Nem hittem sosem abban, hogy valaki tudna szeretni önmagamért. Érdekek mentén élnek az emberek, és amikor ezt

folyamatosan megtapasztaltam, bezáródott a világ. Oké! Nő= szex. Mosni, vasalni, takarítani, pénzt keresni magam is tudok. Akkor mi az a plussz amit egy nő adni tud? Kizárólag csak is a teste. Ha belegondolok, több nem is kell, de ez így fair. Én valamikor úgy gondoltam, hogy egy házasság, egy kapcsolat az önzetlen elfogadásról, a szeretetről, a kitartásról, ha kell az önfeláldozásról szól, de szembesültem vele, hogy ezt csak én csinálom...állandóan. Na mindegy, részemről igen, csak a szex. Szex mindenek felett, és kizárólagosan a saját örömömre. A nők nagyrésze képtelen az orgazmusra, a szex sem fontos nekik. Szóval itt is van egy nagy hazugság a részükről. Akkor én minek kínlódjak azzal, hogy örömet okozzak nekik, amikor kiderül az, hogy nem is élvezik.

2018. jún. 26. 09:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szex mindenek felett, és kizárólagosan a saját örömömre. A nők nagyrésze képtelen az orgazmusra, a szex sem fontos nekik. Szóval itt is van egy nagy hazugság a részükről. Akkor én minek kínlódjak azzal, hogy örömet okozzak nekik, amikor kiderül az, hogy nem is élvezik." => Veled nem élvezik, mert nem tudod csúcsra juttatni őket, ez 1 dolog.

Én élvezem a szexet, és igényem is van rá, de kizárólag akkor, ha az én élvezetem is terítéken van. Ha a pasin azt látnám, hogy csak magával van közben elfoglalva, és fel sem tud/akar izgatni, felöltöznék, és megmondanám, akkor játszon magában, és ott hagynám.

2018. jún. 26. 09:33
 24/24 anonim ***** válasza:
*játsszon...
2018. jún. 26. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!