Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén?!

Figyelt kérdés
Mennyi ideig beszélnétek neten egy szimpi lánnyal ha tudnátok hogy sose lesz köztetek testiség mert nem akarja?

2018. jún. 1. 10:06
1 2
 11/13 Synesztro ***** válasza:
30/F Miért is kéne egyből a testiségre gondolni eközben? Pl. Te távol, nem tudunk találkozni, lehet, hogy soha. De ha van valaki, akivel elvagy, és beszélgetsz, akkor miért ne lehetne beszélgetni? Akár a szexről is, ha nem tabu maga a téma. Attól, hogy beszélünk róla, nem muszáj csinálni. Van egy barátnőm, aki nem igazán vonzó, így szexuális téren, nem igazán közelítek hozzá, ő ezt meg is érti, azóta sem hozta fel a témát, a mai napig beszélgetünk. Érdekes lány, csak nem az esetem. Ettől még barátok maradhatunk.
2018. jún. 2. 07:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első komoly hódításom fél évet vett el az életemből. Nem a neten (hol volt akkor még a net!), hanem egy barátom nővére volt az illető. Két évvel idősebb volt nálam, minden gimnáziumi házi szépségversen győztese. Ő is azt mondta az elején, hogy nincs esélyem, kisfiú vagyok hozzá. Egy évig jártunk, és akkor sem azért lett vége, mert ő akarta, hanem nekem lett elegem.

Szóval az, hogy a csaj JELENLEG mit akar, s mit nem, nem sokat számít

2018. jún. 3. 16:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én már kettő lánnyal beszélgetek.. mindkettőnél kétséges a dolog, de nem zavarna, ha tudnám, hogy esély sincs rá. Kialakult már egyfajta "vonzalom" köztünk, nevezzük barátságnak, szóval tök jól elbeszélgetünk, alkalmanként találkozunk.
2018. jún. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!