Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (21-30ig) mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (21-30ig) mennyire szimpatikus nektek vagy mennyire vesztek komolyan egy ilyen nőt? (lenn tovább)

Figyelt kérdés

elég céltudatos, mindig elmondja mit akar, nyiltan ha kíván téged(de még nem vagytok 1ütt)

eléggé kalandvágyó, nyugtalan

mindent ki szeretne próbálni

és nagyon nagyon határozott

és kicsit versengő tipus

viszont az igazi érzelmei kimutatásához sok idő kell(de a testi vágyát nem palástolja)

2010. jún. 15. 18:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha dagadt akkor hiába beszél nyiltan aszexről... nem lesz =D
2010. jún. 17. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Az elmondottak alapján nagyon szimpatikus, de nem biztos, hogy valójában olyan, mint amilyennek látja magát.
2010. jún. 17. 13:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem szimpatikus az ilyen típus.
2010. jún. 17. 13:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Én egy picit idősebb vagyok, 32 éves, de nekem bejönnél. Főleg a határozottságod miatt. Szerintem nekem ilyen nő kellene, aki kicsit ráncba szedné ezt a nyuszika embert, amilyen én vagyok.
2010. jún. 17. 13:20
 15/23 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy az IGAZI érzelmei kimutatásához sok idő kell, de ha kíván, akkor azt nyíltan közli, még ha nem vagyunk együtt akkor is, meg elmondja mit akar. Ez totál ellentmond. Ha én kívánok valakit az nem érzelem? Vagy nem igazi érzelem? Ha akarok valamit, az nem érzelem? Ebből számomra világos, hogy ez a csaj másnak akarja mutatni magát, mint amilyen valójában: gyáva. És miért? Nem meri felvállalni a saját érzelmeit, csak akkor ha már biztos a talaj a lába alatt (sok idő kell - na persze). De közben kifele azt mutatja, hogy erős, határozott, stb, pont hogy nem az, csak az szeretne lenni.

És csatlakozom a 13.03-as válaszolóhoz.

2010. jún. 17. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:

A pasik többségét megriasztják a határozottabb nők. Engem is :) 27F A csendesebb nyugodtabb lányokat kedvelem.

De különben emberfüggő. Van akinek ez jön be van akinek az.

2010. jún. 17. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:

pont egy ilyen csajt keresek. nekem nagyon bejönnek az ilyenek, persze nem a 20-30as korosztályban gondolkodok :D

16f

2010. jún. 17. 13:29
 18/23 A kérdező kommentje:

13:22

szerintem nem ellentmondásos

ha elmondom neki, hogy kívánom: az nem érzelem

az testi vágy

de kicsit az érzelmek terén "angol" vagyok, nem mutatom ki könnyen, ha szerelmes vagyok

ennyi az egész, az érzelmeimért "küzdeni"kell a testemért nem annyira:)

2010. jún. 17. 13:39
 19/23 anonim ***** válasza:

nekem bejön az ilyen.

dr.b.

ha még agya is van talán el is veszem...

2010. jún. 17. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
hát ilyet inkább ne.
2010. jún. 17. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!