Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti nem lesztek frusztráltak, amikor meglátjátok, hogy milyen lányok vannak lehordva ebben a kategóriában átlagosnak, csúnyának?
Nem.
Van olyan férfi, aki Sexiest Man Alive volt, szerintem meg ronda. De olyan is van, akire a barátnőim mondják, hogy csúnya, én meg odavagyok érte.
Ebből azt gondolom, nem tetszik mindenkinek ugyanaz. Itt sok a frusztrált nő és férfi, akik direktbe leszólják a szép embereket. Őket viszont nem szabad összekeverni azokkal, akiknek őszintén nem tetszik valaki.
Én magamnak akarok megfelelni, mások véleménye hidegen hagy.
Hozzá vagy szokva kérdező, hogy a bulvár lapokban mindenkit szuperlatívuszokkal istenítenek - leginkább a celeb-tetveket - és azt hiszed, hogy itt is így kéne lennie.
Itt mindenki leírja a saját véleményét, aztán annyi.
Ha ide beteszed egy futtatott ribi képét, akit a bulvárban körbenyalnak, az itt rendesen le lesz sorozva!!!
# 14
Kicsit sok rtl klubbot nézel, ne tedd, az agysejtjeid bánkák.
Köze nem volt most a celeb világnak semmihez.
Bulvár lap nem tudom hány éve volt amúgy a kezemben utoljára :D
Amúgy tényleg vicces, amikor már a kérdés is úgy kezdődik, hogy "fiúk, mi a véleményetek" és lányok válaszolnak.
Ebben az esetben egyértelmű az irigység és féltékenykedés.
Nincs olyan, hogy valaki mindenki számára vonzó legyen, vagy mindenki számára nem vonzó, viszont a többségnek lehet hasonló a véleménye.
Mindenkinek a saját dolga, hogy mi a vonzó számára, és ehhez senkinek semmi köze.
De azért túl komolyan se szabad venni, mert sokan csak a frusztráltságukat vezetik le itt.
Szerintem a legjobb referenciát nem a net mögötti anonimitás nyújtja, hanem hogy ténylegesen mennyire könnyű vagy nehéz az ismerkedés élőben.
Nem. Kinek a pap, kinek a papné.
A profilképes meg tényleg fura volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!