Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában egyáltalán érdemes feltenni kérdést?
Nem, nem arra a néhány mániásra gondolok aki minden nap megkérdezi kicsit átfogalmazva hogy "én már soha nem kellek senkinek?".
Az ilyenekre persze hogy rárepül a troll sereg.
Viszont vannak értelmes kérdések is, amik simán csak elkeseredett emberek kérdései. De látszik hogy a kérdező valóban tanácsért jött, és nem itt akar naplót vezetni.
Ennek ellenére, mik a szokásos válaszok?
"napi hiszti megvolt?"
"mert életképtelen lúzer vagy"
Én eddig ebben a kategóriában még nem is tettem fel kérdést, de amit eddig láttam...szerintem maradok máshol. Csak furcsa hogy felnőttek párkapcsolati kérdéseit pont a felnőtt párkapcsolatok kategóriában nem lehet feltenni, mert valami villámhárítóként vezetik le a trollok a feles energiájukat.
Nem tudom, még gondolkodok rajta.
Miért, szerinted nem?
Mert az ilyen debil embernek mit mondon az ember? Leírtuk már százszor, de ezek nem normális kérdések, épeszű ember nem így gondolkozik.
Az oldal azért van, hogy segítsünk. Tudod mivel NEM segítesz neki? Ha álomvilágba ringatod. Ha hazudsz neki, hogy jajj ő így is biztosan nagyon jó ember, és semmi baj nincsen vele, biztos csak nem találta még meg a megfelelő embert. Na ezzel tuti nem fogsz neki segíteni. Az embernek csak a nagy pofon segít. Mikor valaki őszintén megmondja neki, hogy figyelj csak, ezt és ezt baromi rosszul csinálod. Nézz magadba mert a probléma te vagy. Mert ez az igazság. Bármi nem megy az életedben az a te sarad. Mindenki a saját sorsának a kovácsa. De senki nem fog változni 1-2 nagy pofon nélkül. Azért kellenek ezek a kommentek, mert a 100adik után talán már leszáll majd a földre a kérdező, és nem másokat okol a saját hibáiért.
Ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, tehát a kérdéseiket fel sem tehetnék ide. Mert érett, felnőtt ember nem hisztizik és nem másokat okol a kudarcaiért.
Mert sokszor ugyanazt kérdezik meg naponta.
Mert a kérdések nagyobb része troll kitaláció.
Mert ugyanazt a troll, direkt provokáló kérdést teszik ki naponta.
Férfiként kb. felesleges kérdezni itt.
Nőként meg körbenyalnak a legapróbb gondodért is.
De például eleve minek ír ki kérdést, aki semmit nem fogad meg a válaszokból, és már eleve megvan, hogy milyen választ akar?? Ami meg nem egyezik a véleményével az jajj de rosszindulatú..
Itt vannak például az "erőszakos a párom" meg "megszületett a babánk azóta a férjem mindig bánt" meg "összeköltöztünk de nem segít semmiben". És basszus hiába írod le neki, hogy idióta amiért elviseli, hiába írod neki, hogy ilyen emberrel nem szabad együtt maradni, mert NEM HALLGAT RÁD. Mert ő jajj de nagyon szereti a párját és nem akar szakítani... Akkor várd meg míg agyonver ha ennyi eszed van. A kérdezők nagy többsége nem fogad el az ő véleményével ellentétes választ. Akkor minek teszi föl a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!