Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában egyáltalán érdemes feltenni kérdést?
Nem, nem arra a néhány mániásra gondolok aki minden nap megkérdezi kicsit átfogalmazva hogy "én már soha nem kellek senkinek?".
Az ilyenekre persze hogy rárepül a troll sereg.
Viszont vannak értelmes kérdések is, amik simán csak elkeseredett emberek kérdései. De látszik hogy a kérdező valóban tanácsért jött, és nem itt akar naplót vezetni.
Ennek ellenére, mik a szokásos válaszok?
"napi hiszti megvolt?"
"mert életképtelen lúzer vagy"
Én eddig ebben a kategóriában még nem is tettem fel kérdést, de amit eddig láttam...szerintem maradok máshol. Csak furcsa hogy felnőttek párkapcsolati kérdéseit pont a felnőtt párkapcsolatok kategóriában nem lehet feltenni, mert valami villámhárítóként vezetik le a trollok a feles energiájukat.
Altalaban, oda szoktam betrollkodni a noi kerdesekhez, ahol a csaj randirol randira jar, meg kap 3251 levelet, de szerinte nincs egy normalis pasi, azert mert tul nagy a boseg zavara, s nem tudja leszukiteni, kit vagy mit akar.
“Ferfi luzer” kerdeseknel legtobb esetben a kerdest elolvasva is elore lehet tudni, hogy azert irta ki, hogy ezzel letudja a lelkiismeretet. Az ilyen meg ugy sem azert van itt, hogy segitseget szeretne, mert barki irhat neki barmit.
Egy “kerdescsoporthoz” szoktam mindig irni normalis valaszt, s szinte kivetel nelkul, mindig pozitiv visszajelzest kapok a valaszaimra, s ez az elo ismerkedes, pl hogyan menjek oda a lanyhoz aki tetszik?
Azert segitek, mert ezt pontosan tuom milyen kutya nehez, izzado tenyerek, torokban dobogo sziv, adrenalintol kesze-kusza gondolotak. Ha valaki tenyleg oda mer menni, annak szivesen segitek, hogyan csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!