Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam van az, hogy a szerelem nem szexuális vonzalmon alapul?
Érdekes, amit mondasz. Amikor nekem is csak megtetszik valaki, én se gondolok semmi szexuálisra, maximum csókra, de inkább a beszélgetésekről, találkozásokról fantáziálok. Aztán ha összejövünk és szóba kerül ez a téma, onnantól meg egyre többet gondolok rá. Szex után meg naponta többször is fantáziálok arról, hogy milyen jó vele és hogy mennyire örömöt szeretnék neki okozni így is.
22N (kapcsolatban vagyok, légyszi ne írjatok)
"Van még más is ilyen bolond?"
Jelen! :D
Nyilván nem azon alapul, ellenben én elég hamar elkezdem kaparni a falat. :D 1-2 találkozás után, ha jófej, és bejön külsőre, már eléggé sokat kezdek fantáziálni. Persze nem mutatom ki se semmi, de amikor valakit külsőre ill belsőre is attraktívnak találok, akkor egyértelműen vonzódni kezdek hozzá szexuálisan is.
20F
A szerelem nálam is teljesen független a szexuális vonzalomtól. Ezért sajnos a házasságban sem voltam annyira aktív szex terén, mondjuk nem is volt jó a szex soha közöttünk, de szerelemes voltam belé.
Azóta volt egy pasim, akivel isteni volt a szex és meg voltam bolondulva utána....de nem voltam szerelmes. Tudtam, hogy emberileg a közelébe sem ér a volt férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!