Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző a nőkre ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre ez a primitív gondolkozás?

Figyelt kérdés

Kiélte magát (magyarán sokat dugott) = Vele lehet komoly párkapcsolatban gondolkozni, így már biztos nem lép félre.

Egy két kapcsolata volt = Esélyes, hogy lelécel és kifogja élni magát.

Nem volt még párkapcsolta = Szinte biztos lefog lépni, ráadásul tanítgatni kéne, azt se tudja milyen egy párkapcsolat.

Most ebből az oldalból indulnék ki első sorban, mert elég sok ilyen női válaszokat láttam és félelmetes mennyire felületesen gondolkoznak. Nincsenek azzal tisztába, hogy minden ember személyisége más és nem mindenki ugyan azt a sémát követi?

2018. máj. 27. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez rohadt nagy marhaság. Mondjuk sztem ennek a nagy részét férfiak írják, akik a saját félelmeiket vetítik ki, de mindegy.

Van többféle személyiség, többféle ember többféle élethelyzetben, és mindenki máskor érik meg egy komoly párkapcsolatra (sőt olyan is van, aki soha). Ez sosem attól függ, hogy az adott embernek hány exe volt. Persze lehet kizárni ismerkedéskor x+ vagy x- számú expartnerrel rendelkezőt, de attól még nem lesz ez a teória igaz mindenkire.

Én pl. úgy jöttem össze a párommal, hogy előtte még csak nem is csókolóztam senkivel. Azóta több, mint 6 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt is élünk. Sosem fordult meg a fejemben, hogy lelépjek, hogy "éljek" még egy kicsit...

Max. annyi igazság lehet a leírtakban, hogy akinek addig nem volt párkapcsolata, annak bele kell jönnie, szoknia.

2018. máj. 28. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Sosem kezdenék olyan pasival aki fűvel fával kefélt na meg olyannal sem aki még senkivel. De az sem garantált hogy a középút a jó. Valóban embertől függ hiszen nem mindenki ugyan olyan.
2018. jún. 15. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem jellemző, de válassz értelmes társaságot.

Ha olyan emberekkel barátkozol, akiknek az életcél nem az, hogy bulizzunk, mert úgyis meghalunk, hanem...nem tudom...alkotni akarnak valamit...van egy hobbijuk, aminek élnek vagy egy hivatásuk...Ott nincs ez a céltalanság, hogy "élet" = iszok és dug*k.

2018. jún. 15. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Oké, lehet jönni olyanokkal, hogy minden előfordul meg mindenki más. Kilehet vágni pl. a szociológiai felméréseket ezen elv alapján.

DE, ettől még a fenti állítások nem akkora butaságok, akármelyik nemről is beszélünk.

A kiélt emberekre elég jellemző, hogy végre leakarnak nyugodni, végre akarnak összebújást meg hasonló fix dolgokat. Nem feltétlenül biztos, hogy nem lép félre, de nagyobb eséllyel lép félre az, aki fiatalon belemegy egy kapcsolatba, abban van pár évig, miközben teljesen megváltozik a személyisége.

2018. jún. 15. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
25%
Minél több nőt megdugott valaki, annál népszerűbb a nőknél. A nők ösztönösen ahhoz vonzódnak, aki másoknak is kell. Amiket írsz, az mind csak duma, amivel megpróbálják ezt megmagyarázni.
2018. jún. 15. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és a tömör válaszom annyi, hogy rohadtul nem érdekel, kinek hány kapcsolata vagy éppen szexpartnere volt előttem, a másikat az alapján ítélem meg, ahogyan velem viselkedik, amilyen személyiségnek tartom, és akkor kezdek el járni vele, ha már megszerettem.
2018. jún. 15. 21:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Azt még nem írtam le, hogyha ilyen nehezen megy a párkeresés és végre találok egy számomra nagyon szép lányt, akivel végre van kölcsönösség, miért a legrosszabból kell kiindulni, miért nem lehet abból, hogy hosszas keresgélés után meg is becsülném őt? Eddig se voltam ilyen, bulizós, pörgős személyiség és nem hinném, hogy mellette az lennék.

Tanítgatásról még annyit leírnék, hogy a kedves "tapasztalt mindent megélt" nők, abba nem gondolnak bele, hogy ők generálják a problémát azzal, hogy gyerekként kezelik a másikat és nem felnőttként. Egyenrangúan kéne mindenkit kezelni és nem gyerekként, mert valamiért kilóg a sorból.

2018. jún. 16. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:

#15 igen, általában az kell, aki másoknak is kell, mert az a vonzó, de ez NEM azonos azzal, akit mindenki más is megkaphat...

gondolj bele: komoly kapcsolatra neked melyik nő kéne? aki minden barátodnak is tetszene, vagy aki meg is volt minden barátodnak?

2018. jún. 18. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!