Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha műkődne, de vannak kétségeim? Megcsalás után is lehet még minden olyan, mint azelőtt?
17 hónap után más kellett neki... Bennem egy világ omlott össze, csalódtam. Voltak gondjaink előtte is, de túl tudtunk rajta jutni. Holnap lesz egy hete, hogy elárult. Én legalábbis árulásnak érzem, hiszen tudtam, hogy eljön ez a nap, hogy mást akar majd, de megígértettem vele, hogy előtte elmegy. Nem így szerettem volna. Másnap már tudtam...de hiába zavartam, veszekedtem, nagyon idiótán is viselkedtem, de kitart. Azt mondja, hogy túl tudjuk élni, hogy együtt megoldjuk és ebből tanult.
Tegnap itt aludt, de nem volt köztünk semmi. Összebújtunk csak és aludtunk. Reggel még együtt feküdtünk, játszottunk (nem szexuális értelemben) és elment a dolgára.
Nem tudom.. Nekem furcsa volt. Mielőtt elment, csókolóztunk, de ennyi. Az is valahogy más volt. Nekem olyan furcsa. Mindig eszemben van, hogy talán nem is rám gondol közben. Talán nem is itt akar lenni. Ezen tényleg túl lehet lenni? Túl tudjuk élni? Beszéljünk róla vagy el kellene temetni? Hogyan tudunk ezen a válságon túllenni?
Nem tudom, de ez az idő, amit most töltöttem vele segít, hogy túl legyek rajta.
Érzem, hogy minden más lett. És persze ez, hogy szabadon engedem...ez tudom, hogy nem működne. Én nem szeretem azt, ha össze-vissza az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!