Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az érzelmi megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az érzelmi megcsalás?

Figyelt kérdés
Sok kérdésben szerepel mostanában. Kifejtenétek, hogy ez mi is pontosan? Nekem olyan hülyeségnek tűnik...
2018. máj. 7. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy újkeletű, nők által megalkotott fogalom aminek az a lényege, hogy a férfi rá mert nézni másik nőre és gondolatban megkívánta, ezáltal meg is csalta egyből a párját.

Természetesen ugyanolyan súlyú mintha fizikálisan is megtette volna. Még jó, hogy a bíróságok nem így működnek, jó sokan mennének börtönbe gyilkosságért.

2018. máj. 7. 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Pl a flört is ilyen.
2018. máj. 7. 22:14
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
Alapvetően igazad van, azzal a kiegészítéssel, hogy természetesen nemcsak nő, hanem férfi is van, aki ilyen szinten birtokolni/kontrollálni akarja a párját.
2018. máj. 7. 22:15
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
#3 vagyok, #1-nek ment a válaszom.
2018. máj. 7. 22:15
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Amit Jagu írt még önmagában nem az.

De amikor pl. beleszeretsz másba, mindig hiányzik és rágondolsz, de a jelenlegi kedveseddel vagy és neki fogalma sincs, az már az.

Mivel a vágy az elmében születik sokan nem tudják meddig mehetnek el és medtől van már az amit úgy hívnak, hogy "velem szexel de másra gondol".

2018. máj. 7. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Amikor másvalaki felé táplálsz gyengéd érzelmeket, aki nem a párod, s ezt ki is fejezed.
2018. máj. 7. 22:17
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Amikor a párod melletted ül és te nem látod, nem hallod, nem érzed őt, hanem máshol jársz gondolatban, érzésekben.
2018. máj. 7. 22:18
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Nő vagyok, de én is azt mondom, hogy jó ürügy minden sz.ron megsértődni, hisztizni és megcsalást kiabálni már egy lájk miatt is. Férfiak is űzik ezt a játékot, csak nem szokták így nevezni.
2018. máj. 7. 22:27
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

"Amikor másvalaki felé táplálsz gyengéd érzelmeket, aki nem a párod, s ezt ki is fejezed."

Ez a szerelem vége és a legtöbb esetben a kapcsolaté is.

Sokkal egyértelműbb azt mondani, hogy kiszerettél a párodból és nem "érzelmi megcsalást" emlegetni.

És ha nem fejezi ki, akkor az jobb? :)

2018. máj. 7. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
#9 Lehet megtevesztett az E/2. Én annak nevezem, mivel volt részem benne, a rosszabbik végén a dolognak, vagyis az ember, akit szerettem, érzelmileg megcsalt.
2018. máj. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!