Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megoldás volt a párkapcsolatotokra mikor szünetet tartottatok?
Ilyen esetben nincs értelme a szünetnek, mivel:
- nem fog a szünet alatt kiderülni, megcsalt-e a párod
- nem fog a bizalmad helyre állni csak azért, mert egy ideig szünetet tartottatok
Itt a szünet tipikusan a szakítás halogatása. Még nem állsz készen, ezért magadat áltatod, hogy ha egy kis időt kapsz átgondolni, akkor majd biztos hirtelen minden megjavul. Nem fog. Ha a többéves kapcsolatban nincs akkora bizalom, hogy egy ilyen gyanú vagy megerősítést kapjon, vagy kiderüljön róla, hogy nem igaz, akkor hiába többéves a kapcsolat, nincs értelme ragaszkodni hozzá.
Nekem volt már olyan kapcsolatom, amiben szünetet tartottunk, ott azonban teljesen más jellegű probléma adódott. A szünet segített mindkettőnknek átgondolni, mire is vágyunk egy párkapcsolatban, milyen igényeink vannak, és sikerült a problémát - ami nem közöttünk volt, hanem az egyikünk életében - fejben helyretenni, és tudtuk folytatni. Évekkel később szakítottunk, teljesen más okból.
Szerintem ez csak olaj a tűzre.
Ha valóban van valakije, akkor csak örülni fog, hogy több ideje van a másik személyre.
Nekem megoldás volt, mikor az exem szünetet kért. Egy hét alatt rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam nélküle és nem is hiányzik. Úgyhogy pontot is tettem a dolog végére.
Előtte még küzdöttem, hogy jobb legyen, de annyit bántott, hogy elkezdtem kiszeretni. Ezt fejezte be pár nap külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!