Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel manapság a nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel manapság a nők is ugynolyan komoly karriert építhetnek maguknak, mint a férfiak, ugyanolyan jól fizető állásokat tölthetnek be, akkor miért gondolják sokan, hogy a párkapcsolatban továbbra is a pénzes partnerre hajtanak?

Figyelt kérdés
Most akkor szerintetek továbbra is elsősorban pénzre mennek a csajok ismerkedéskor?

2018. máj. 25. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Mert el kell majd tudnia tartania a családot, amíg én otthon vagyok a gyerekkekkel. Ez nem goldiggerkedés, szimplán egy igencsak fontos lépés a nyugodt, problémamentes családi élet felé.
2018. máj. 25. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a lényeg, hogy kb hasonlóan keressen mint én,és hogy felelős pénzügyi döntéseket hozzon. Ennyi. Semmi extra elvárás.

Amúgy meg nekünk nőknek bejönnek a sikeres férfiak, ami nem feltétlenül pénzt jelent. Sok művész, zenész, sportoló is nagyon kapós mert "elért valamit" még ha ezt anyagilag az élet nem is kompenzálja annyira. No és aki szereti a munkáját és ki tud teljesedni benne, az nagyon vonzó tud lenni. Ez lehet egy tanár is meg egy orvos is, hogy két különböző fizetésű diplomás embert emeljek ki. Ez a dolog sokkal árnyaltabb, mint a fizetésed összege.

2018. máj. 25. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Mert attól még, hogy elérhetik ugyanazt, nem feltétlenül erőltetik meg magukat annyira. Vagyis, aki korábban a pénzre ment, és nem a szerelemre, az nem az intelligens réteg, ebből kifolyólag ők továbbra is a pénzre mennek. Azok a nők, akik akkor is a szerelmet keresték, amikor még nem építhettek karriert, és így inkább szegénységben éltek, de boldogan.. na ezek azok a nők, akik most karriert építenek. Az intelligens nők.
2018. máj. 25. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"Azt látom nem foglalkoznak a karrierrel jó az ahogy van,csak mozdulni ne kelljen."

Én annyit tennék hozzá, hogy nem a karrierről szól az élet. Ha neked igen, akkor tedd azt. Én férfiként nem fogok 40 évig 0-24-ben stresszelni, hogy valaki ebből jól éljen.

2018. jún. 25. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, olvasod-e még. Én nőként úgy gondolom, hogy kb. legyünk egy szinten anyagilag. Sem eltartani nem akarom a másikat, sem lehúzni. Elsőből már volt konfliktusom, mert nem érezte magát nyeregben, és állandó vita volt, hogy én szerinte szórtam a pénz, aztán elvárta, hogy én vegyek meg neki is mindent, mert ha így akarok élni, az neki is "jár". A másikkal meg az a baj, hogy én nem szeretnék kitartott lenni, sem közös kasszán lenni és elszámolni.
2018. szept. 13. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!