Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel manapság a nők is ugynolyan komoly karriert építhetnek maguknak, mint a férfiak, ugyanolyan jól fizető állásokat tölthetnek be, akkor miért gondolják sokan, hogy a párkapcsolatban továbbra is a pénzes partnerre hajtanak?
Nekem az a lényeg, hogy kb hasonlóan keressen mint én,és hogy felelős pénzügyi döntéseket hozzon. Ennyi. Semmi extra elvárás.
Amúgy meg nekünk nőknek bejönnek a sikeres férfiak, ami nem feltétlenül pénzt jelent. Sok művész, zenész, sportoló is nagyon kapós mert "elért valamit" még ha ezt anyagilag az élet nem is kompenzálja annyira. No és aki szereti a munkáját és ki tud teljesedni benne, az nagyon vonzó tud lenni. Ez lehet egy tanár is meg egy orvos is, hogy két különböző fizetésű diplomás embert emeljek ki. Ez a dolog sokkal árnyaltabb, mint a fizetésed összege.
"Azt látom nem foglalkoznak a karrierrel jó az ahogy van,csak mozdulni ne kelljen."
Én annyit tennék hozzá, hogy nem a karrierről szól az élet. Ha neked igen, akkor tedd azt. Én férfiként nem fogok 40 évig 0-24-ben stresszelni, hogy valaki ebből jól éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!