Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, komoly problémáim vannak a szexszel. Két hónapja szinte minden szex után úgy érzem, mintha sav marná a hüvelyem, pedig régebben nem éreztem ezt semmitől, és ugyanolyan óvszert használunk. Mi lehet ez?
Hát. nem akarlak megijeszteni, de nekem is 3 nőgyógyászom és 2 urológus nem javított semmit. Volt gyulladásom, helyreállították (elvileg). Ez után még mindig problémáim voltak, ugyanis nem sikerült a szex. Szerencsére sikerült egy ismerős magán nőgyógyászhoz bejutnom. Most lesz a 3. műtétem és pszichológushoz kell járnom. Csak ennyire akarnak segíteni rajtad az állami dokik.. Ha mostani műtétem meglesz, meggyógyulok.
Ja! és 21 éves vagyok..
Szerintem mindenképpen szedj valamilyen immunerősítőt. Nálam akkor szokott ilyen gond lenni, amikor legyengül a szervezetem, de akkor utána általában rövid időn belül meg is betegszem, pl. torokgyulladással.
És valóban érdemes lenne egy olyan nőgyógyászt keresned, akit olyan ajánl, akit hasonló problémával kezelt és jól csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!