Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt olyan, hogy ti húztátok a rövidebbet, mert elmondtátok a barátnőtöknek, hogy fent van a pasija a Tinderen?
NA és? Csinálták képenyőfotót. Én megmutatnám a barátnőmenk, hogy "te figyelj, ez ő? Rá írtam azóta le is tiltott.."
Aztán majd eldönti ő, hogyan tovább.
félreérted, elküldtem neki a képernyő fotót, meg is kérdeztem, hogy nem-e valaki kamuból csinálja, szórakozik a képeivel. Ezért is gondoltam, hogy jó, ha tudja.
A barátnőm tiltott le. És a hapija barátjai zaklatnak.
úúú... Az igen, tényleg félreértettem.
Akkor érvénybe lép a # 10-es válaszom, ez van.. :)
A barátnőd nem lehet megmenteni, hagyd. Roha.dt alacsonyan van valszeg az önbecsülése, és jelenleg képtelen szembenézni az igazsággal. Az ilyen embereknél ilyenkor tipikus, hogy a legkönyebb pontot okolják, (pl téged), hogy minek avatkozol bele, mert ezt mindig sokkal könnyebb, mint szembenézni helyette a valósággal...
Majd egyszer magától felébred, hogy mekkora hülye volt, de ennyi. Addig meg szenvedjen mellette, amíg akar vagy megéri neki. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!