Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt olyan, hogy ti húztátok a rövidebbet, mert elmondtátok a barátnőtöknek, hogy fent van a pasija a Tinderen?
Nem. Úgy indítottam, hogy megkérdeztem, hogy ez szerinte a pasija lehet? És megmutattam mobilon. Aztán együtt csináltunk kamu profilt. Lebukott, hogy szexre keres nőt. Szegény kibőgte magát a vállamon, elhoztuk tőle együtt a cuccait, és hétvégén beittunk.
Így igazából nem is én buktattam le, hanem a barátnőm. Meg a pasi saját magát.
Utána még párszor szívattuk kamu profilról a pasit. Megérdemelte.
Minden olyan beszélgetés vagy észrevétel ami két vagy több ember belügyeit érintette a végén visszájára fordult, úgyhogy megtanultam örökre, hogy a vak-süket-néma hozzáállás az egyedüli megoldás.
Nemegyszer belefutottam olyasmibe például, hogy valaki panaszkodott vehemensen a párjára, de válogatott csúnyaságokkal, aztán meg kikérték maguknak a "miért vagy vele, válj el, ne költözzetek össze" stb kérdéseket-tanácsokat, mert ők bizony őrületesen szerelmesek egymásba és csodálatos a kapcsolatuk.
Én is úgy kezdtem, hogy ez a barátja lehet-e.
Ilyeneket kérdezgetettem, hogy mit csinál itt, hát szexet keress.
"Nemegyszer belefutottam olyasmibe például, hogy valaki panaszkodott vehemensen a párjára, de válogatott csúnyaságokkal, aztán meg kikérték maguknak a "miért vagy vele, válj el, ne költözzetek össze" stb kérdéseket-tanácsokat, mert ők bizony őrületesen szerelmesek egymásba és csodálatos a kapcsolatuk." Ugyanez volt régi lakótársammal. A barátja véresre verte, nekem zokogott, aztán egy hét múlva kéz a kézben ültek a konyhában cuppogva. Én voltam a geny-ó, hogy emlékeztettem rá mi volt.
Kérdésre, igen volt ilyen, és sajnos nem voltam olyan okos, mint az első. Csak megmondtam neki, és én lettem a rágalmazó.
Ugyanez, bevette, hogy 6 éve!!!! csinálta, amikor még gagyi okostelók, meg mobilnet is elvétve volt.
Sajnos én nem találkozom vele mimdennap, ezért képernyőfotót csináltam.
Pedig sokat gpndolkoztam, hogy szóljak-e.
Mutasd meg a csajnak a profilt és mondd azt, h "Ez ugye nem a te pasid, mert akkor jobbra húznám."
Így a tudomására is hozod és megvádolni sem tudnak semmivel
"Ugyanez, bevette, hogy 6 éve!!!! csinálta, amikor még gagyi okostelók, "
- Hát ne haragudj, de ha a barátnőd tényleg van ennyire hül_ye, akkor meg is érdemli, hogy hül.yére vegyék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!