Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt olyan, hogy ti húztátok a rövidebbet, mert elmondtátok a barátnőtöknek, hogy fent van a pasija a Tinderen?

Figyelt kérdés
Valahogyan kimagyarázta, hogy régebben csinálta, meg nem használja. Persze, 6 éve együtt vannak, nem is volt Tinder akkor, illetve igen aktív volt, mert a kamu fióknak, amit utána csináltam, azonnal válaszolt. Arra gondolom, az volt a válasza, hogy összevágta.
2018. máj. 24. 10:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Úgy indítottam, hogy megkérdeztem, hogy ez szerinte a pasija lehet? És megmutattam mobilon. Aztán együtt csináltunk kamu profilt. Lebukott, hogy szexre keres nőt. Szegény kibőgte magát a vállamon, elhoztuk tőle együtt a cuccait, és hétvégén beittunk.

Így igazából nem is én buktattam le, hanem a barátnőm. Meg a pasi saját magát.

Utána még párszor szívattuk kamu profilról a pasit. Megérdemelte.

2018. máj. 24. 10:50
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Minden olyan beszélgetés vagy észrevétel ami két vagy több ember belügyeit érintette a végén visszájára fordult, úgyhogy megtanultam örökre, hogy a vak-süket-néma hozzáállás az egyedüli megoldás.

Nemegyszer belefutottam olyasmibe például, hogy valaki panaszkodott vehemensen a párjára, de válogatott csúnyaságokkal, aztán meg kikérték maguknak a "miért vagy vele, válj el, ne költözzetek össze" stb kérdéseket-tanácsokat, mert ők bizony őrületesen szerelmesek egymásba és csodálatos a kapcsolatuk.

2018. máj. 24. 10:51
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Én is volt már, hogy elmondtam egy baránőmnek, a srác persze kimagyarázta és én lettem a szarkeverő. Most 2 hete pedig szakítottak, mert kiderült, hogy több barátnője is volt párhuzamosan + futó kalandok. Hát, barátnőm volt hülye, hogy ezt mem vette észre, én mindig tudtam a pasiról, hogy egy megbízhatatlan, ilyen tipikus kondis minden-hétvégén-buli-pia alkat. Aki ilyentől hűséget vár..:D
2018. máj. 24. 11:01
 4/16 anonim válasza:
70%

Én is úgy kezdtem, hogy ez a barátja lehet-e.

Ilyeneket kérdezgetettem, hogy mit csinál itt, hát szexet keress.

2018. máj. 24. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:

"Nemegyszer belefutottam olyasmibe például, hogy valaki panaszkodott vehemensen a párjára, de válogatott csúnyaságokkal, aztán meg kikérték maguknak a "miért vagy vele, válj el, ne költözzetek össze" stb kérdéseket-tanácsokat, mert ők bizony őrületesen szerelmesek egymásba és csodálatos a kapcsolatuk." Ugyanez volt régi lakótársammal. A barátja véresre verte, nekem zokogott, aztán egy hét múlva kéz a kézben ültek a konyhában cuppogva. Én voltam a geny-ó, hogy emlékeztettem rá mi volt.

Kérdésre, igen volt ilyen, és sajnos nem voltam olyan okos, mint az első. Csak megmondtam neki, és én lettem a rágalmazó.

2018. máj. 24. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:

Ugyanez, bevette, hogy 6 éve!!!! csinálta, amikor még gagyi okostelók, meg mobilnet is elvétve volt.

Sajnos én nem találkozom vele mimdennap, ezért képernyőfotót csináltam.

Pedig sokat gpndolkoztam, hogy szóljak-e.

2018. máj. 24. 12:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted a barátnődet, akkor mondd el neki! Még ha meg is sértődik... Barátokat nem hagyunk a szarban, még ha hülyék is néha.
2018. máj. 24. 13:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, már elmondtad. Oké, akkor írd meg neki, hogy: "juci, ugye nem gondolod, hogy szándékosan keverem a szart? én neked akarok jót, mert ez a pasi hazudik neked az fix!" Ki kell várni, amíg szép lassan rájön magától is erre.
2018. máj. 24. 13:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Mutasd meg a csajnak a profilt és mondd azt, h "Ez ugye nem a te pasid, mert akkor jobbra húznám."

Így a tudomására is hozod és megvádolni sem tudnak semmivel

2018. máj. 24. 13:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanez, bevette, hogy 6 éve!!!! csinálta, amikor még gagyi okostelók, "

- Hát ne haragudj, de ha a barátnőd tényleg van ennyire hül_ye, akkor meg is érdemli, hogy hül.yére vegyék..

2018. máj. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!