Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik átestek plasztikai műtéten, megváltozott az életetek párkapcsolatok terén?
Orrplasztikát szeretnék, mert amúgy egy csinos vékony lány vagyok, de így oldalról görbe az orrom, mert kiskoromban sokáig hordtam szemüveget és szerintem ezért van az, hogy sok pasinak max szexre kellek, kapcsolatra lényegesen kevesebbnek és állandóan viszonzatlanul leszek szerelmes, már elegem van ezekből a csalódásokból (Holott személyiségre aranyosnak kedvesnek tartanak, nincsenek káros szokásaim..)
Aki már átesett ezen, megosztaná a tapasztalatait? :) Több embernek tetszel azóta? Köszönöm!
"Ez simán elég indok egy jó pasinak, hogy ne engem válasszon."
Indok?Csak egy ürügy, hogy ne kelljen az igazat megmondania.Pl. azt, hogy csak veled nem akar kapcsolatot.De megnyugtatnálak, általad szebbnek vélt orral sem maradna veled.Az ilyen hülye kifogásokat kereső, gyerekes pasik nem is alkalmasak kapcsolatra.Ez az a típus, aki mindig fog találni fogást a nőkön.Egyszerűen csak azért, mert soha semmi sem lesz elég jó neki, csak kevés ideig.Egoista beállítottságú, és a számuk egyre csak nő.
Azt gondolod, hogy egy orrplasztika után a jó pasiknak kelleni fogsz, mert csinosabb lányokat választottak?
Elárulom a nagy titkot: Azok a lányok belső terén hoztak valami olyan pluszt, amit te nem tudsz. Ezen az orrplasztika nem fog változtatni. Ismerek tényleg nagy orrú lányt, akinek sportoló pasija van. Egy csaj ismerősöm megcsináltatta az orrát, de továbbra is 1-2 hónap után ráun minden pasi.
A nagy orr szexi.
Én nagyobb péniszt és hosszabb állkapcsot szeretnék.
Azok a lányok belső terén hoztak valami olyan pluszt, amit te nem tudsz.
Azok a lányok, akik instagramon pózolnak folyton a thaiföldi tengerparton, műtött orral, mellel? Na kíváncsi vagyok, hogy az ilyen lányok szerinted milyen értékkel rendelkeznek, azon kívül, hogy jól néznek ki. Ismerek jópár ilyet, pl egy volt osztálytársnőm, már 20 évesen megműttette a melleit meg az orrát, de amúgy egy nagyon rosszindulatú, hisztis, anyagias lány, mégis minden ujjára akad pasi, most lett eljegyezve. Akkor mégis milyen belső értékekről beszélünk? Amúgy ő csinálta okosan, mert pont azt használta ki, hogy a pasikat csak a külső érdekli :D Belső értékek..a mesékben biztos, de ebben a világban pont azokkal nem mentem eddig semmire, lehetek én kedves meg odaadó, meg őszinte, ha úgyis inkább valami “mutogathatóbbat” választanak :D Ez van, ilyen világban élünk.
Amúgy nekem nem szimplán nagy az orrom, hanem csúnya. Én is ismerek szép nagyorrú lányt, akinek pont az áll jól, de az enyém sajnos pont nem ez a kategória :(
#14: "Azok a lányok, akik instagramon pózolnak folyton a thaiföldi tengerparton, műtött orral, mellel? Na kíváncsi vagyok, hogy az ilyen lányok szerinted milyen értékkel rendelkeznek, azon kívül, hogy jól néznek ki."
Első körben, gondolom nem olyan előítéletesek, mint te. Nem más lányokra féltékenykednek instán, hanem egyszerűen élvezik az életet.
(Az csak mellékes, hogy alig láttam olyan tényleg jó pasit, aki ne természetes szépséggel lenne. Inkább a macsókismaffiásgyúrosoknál látni a műmelles csajokat.)
"Ismerek jópár ilyet, pl egy volt osztálytársnőm, már 20 évesen megműttette a melleit meg az orrát, de amúgy egy nagyon rosszindulatú, hisztis, anyagias lány, mégis minden ujjára akad pasi, most lett eljegyezve."
Esélyes, hogy szimplán csak rá is féltékeny voltál és közel sem olyan hisztis és rosszindulatú, mint amilyennek gondolod.
A környezetemben pedig az átlagos lányoknak is jut minden ujjára pasi. Még a nagy orrúakéra is és a 100 kilós lányokéra is.
"Amúgy ő csinálta okosan, mert pont azt használta ki, hogy a pasikat csak a külső érdekli :D"
Öhm... Azért elég face off, hogy lazán általánosítasz az egyik nemre, miközben saját magadról pont azt részletezed, hogy mennyire a külső érdekel. Bocs, engem nem csak a külső érdekel és küldtem már el gyönyörű lányt, mert buta volt vagy hisztis.
Nekem meg pont bejön a görbe orr...
De mindenki azt csinál amit akar!
#15 Figyu, én nem vitatkozni szeretnék, nem instalányokra féltékenykedek, csak példának hoztam őket. A volt osztálytársamat pedig nagyon is jól ismerem, 3-18 éves korunkig minden nap össze voltunk “zárva”. De ő is csak egy példa a sok ilyen esetre.
A természetes szépség pedig..hidd el, hogy nagyon sokan közülük műtöttek, csak manapság olyan jól csinálják, hogy nehéz kiszúrni. Mindegy, nagyon eltértünk a kérdésem eredeti tárgyától, az biztos, hogy meg fogom műttetni az orrom, csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, mint pl az első válaszolóéra.
#17: Tény: Nincs miről vitatkozni. Nagyon sok esetnek látod azt, amit más alig lát. De, hogy még a természetes szépségekre is paranoiás módon tekintesz, az durva.
Oké, hogy csak az #1-es válaszoló szintű megerősítéseket vártál, de ne lepődj meg, ha nagyot koppansz.
De, hogy még a természetes szépségekre is paranoiás módon tekintesz, az durva.
Te most konkrétan miről beszélsz? :D Milyen paranoia? Ezt arra írtam, hogy sokaknak, akiket te természetes szépségnek hiszel, nem mind azok. Ez azóta tűnt fel nekem, mióta nézegetem az előtte-utána képeket plasztikai sebeszetek honlapján, és azóta simán kiszúrom, ha valakinek műtött az orra. Pedig előtte fel nem tűnt volna. És nemis gondolnád, hogy manapság milyen sokaknak. Pont azért, mert az orr nagyon sokat nyom a latba. Persze ettől még nem vitás, hogy vannak termeszetes szépségek is, hogyne lennének. De most neked hogy jött az, hogy féltékeny vagyok rájuk?
Ettől nem lesz előbb barátod, hidd el.
Viszont ameddig nem csináltad meg, addig úgysem nyugszol meg. Szerintem csináltasd meg, mert nagyon szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!