Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nők az itteni gyúráscentrikus férfiaink láttak már életükben nőt? Már komolyan mintha minden azon állna.
nekem csak az fáj ha tönkreteszi magát vki
egészségesen élni nyilván örvendetes
Mivel teszi magát tönkre?
Jó nyilván óriási súlyokkal edzeni nem egészséges, na de punnyadni otthon se jobb, vagy épp chipset rágni a sör mellé egy cigivel.
Az egészségtelenség a külvilág felé mutatott kép túlértékelésétől van, illetve hogy időt nem akar beletenni kb semmibe. Ezek elkezdenek kokszolni és verik magukat facebookon meg instán, de amúgy semmi egészségtelen nem lenne a gyúrásban sőt... ez lenne a legegészségesebb sport elméletileg (gondolj bele az alapja az edzés (amiből ajánlott heti 4-6 óra), jó kajálás, és egészségkárosító szerek valamint az alkohol elhagyása) (ja igen emellett pedig nem kap ütést testre az illető, nem kellene óriási súlyokat használnia, és a gyors gyakorlatvégzéstől sem mennének szét az ízületei)
"Minden nőnek a kigyúrt férfiak jönnek be, kb. csak itt hazudják az ellenkezőjét."
Én speciel irtózom a kigyúrt pasiktól.Férfiaknak sem tudom a többségét nevezni, hiszen szinte 24 órában csak a gyúrás (a saját külsejük)jár a fejükben a szexen kívül.Épp elég bizonyíték, hogy napi szinten posztolják a konditermis szelfiket magukról az izmaikat befeszítve a neten.A hátamon feláll a szőr ezeket nézve.Tisztára, mint a női csücsörítős, csecskidobós szelfik.Az elvárásaik meg a másik nemmel szemben a csillagos ég( 45-50 kilós légy, plázacica kinézetű, ha van rajtad 20 deka felesleg, "fujj menj a francba, elvagy hízva!").Ráadásként elég önimádó személyiség a nagy részük.Kinek van erre szüksége?Nekem nincs.
Nekem az a típus jön csak be, amelyik puhább.Na, nem a 120-130 kilós, de nem ez az élete középpontja hogy gyúrjon, meg a tükörben nézegesse magát egész nap, és várja az önigazoló dicséreteket.Na meg egész nap a kalóriákat számolja.Brr!
Ez teljesen olyan kerdes mint a smink. Itt mindenki hangoztatja, hogy a smink nelkuli nok az igazi nok. Aztan valahogy megis azok a csajok lesznek a nyerok akik sminkelnek.
A gyuras is pont ugyanez. A 120 kilos profi testepito, s a hobbi szinten lejaro sracok kozott oriasi kulonbseg van. Ez genetika. Ismerek olyat akin alig latszik 10 ev utan is. Nem azert mert bena, hanem mert nagyon lassu nala az izomnovekedes.
A holgyek nagy resze, nem szeretne gyuros pasit. Csak mikor meglatja Gezukat, akkor azt mondja, hogy egy ferfi ne legyen mar ennyire vekony. Ezt meg csak ugye csak sporttal lehet.
Vékony férfiként mondom, hogy hülyék. Persze, számít a testalkat, a nők szeretik a széles válló, magas pasikat - de ezeket nem tudod elérni kondival.
Amúgy is másodlagos az egész, gyakorlatilag a társkeresés 90%-a attól függ, hogy mennyire vagy helyes, mennyi nőnek tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!