Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek, akik sose lesznek szerelmesek életükben?

Figyelt kérdés
Tudom, még fiatal lány vagyok, sok lehetőséggel az életben, de utoljára 11-12 évesen voltam szerelmes, az is olyan gyerekszerelem volt, plátói érzelmek. Azóta már elég sokat ismerkedtem, nem egy férfival volt kapcsolatom,de egyikbe se voltam úgy igazán szerelmes, és vége is lett. Nagyon hiányzik, hogy egy férfi igazán elbűvöljön érzemileg, ráadásul kölcsönösen. Létezi, hogy sose leszek szerelmes? :/ Annyira reménytelennek tartom a helyzetet..
2016. jún. 17. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Az ilyen nagyobb, erősebb szerelmekből eleve csak kevés van az ember életében.

2016. jún. 17. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:

18. Írtam, hogy fiatal.. tényleg eléggé az vagyok. :)

Tudom, sokkal nagyobb problémák is vannak az életben, de akkor is jó lenne már. Talán az élet minden területén maximalista vagyok (tanulás, hobbi, barátok) és ezért is lehetek "válogatósabb", vagy passz..

2016. jún. 17. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Óh, én is mindig az voltam (sajnos vagy nem sajnos) és nem voltam az a könnyen szerelembe-esős típus.

Ekkor még nekem is kb csak 1 db plátói szerelem volt, leszámítva az ovisat. :D Ez maradt is kb 20 éves koromig. Aztán azóta is lett egy amolyan plátói idővel, meg egy beteljesült, de ez lassan alakult/forrt ki. Most vagyok 25. Szóval nem vagy lekésve semmiről. :)

2016. jún. 17. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly, 25 évesen lettem először.
2016. jún. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!