Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a párotokon azt éreznétek, hogy nem feltétlenül támogat titeket abban, hogy tanultok? (Több lent. )
25 vagyok és jó pár csoporttársam. Számomra érthetetlen, hogy miért tartja magát mindenki öregnek már egyetemistaként, ha nem végez 23-24 éves korára. :D
Miért nem támogat, miben érzed? Milyen szakon tanulsz?
Nemzetközi gazdaságtant tanulok.
Abból érzem, hogy rendszeresen célozgat rá, hogy nekem mennyire nagyon jó, én nem csinálok semmit, nem keresek pénzt, csak anyámék nyakán tengődöm... Nyilván nem így, de ez a lényeg. Megértem, hogy meló után ő fáradt és hasonlók, meg szar lehet gyárban dolgozni, de basszus, ő választotta ezt.. És igen, beszéltünk már erről, olyankor vagy belátja, hogy igazam van, vagy azt mondja félreértettem. Lehet, de attól a célozgatások maradnak, engem meg zavar, mert már néha teljesen rossz embernek érzem magam amiatt, hogy 14 éves korom óta nem a földet kapálom, mint a régi szép időkben..
Kerülöm a negatív embereket. A "párom" (utálom ezt a szót) meg pláne nem lenne ilyen.
Ha nem ő tart el, elmehet a francba.
Ugye érzed,hogy amit csinálsz,amiatt néznek le Nyugat-Európában? Mármint,hogy nem dobod ki azt a tróger faxt azok után,hogy próbál lehúzni. Mondjuk sajnos értelmiséginek mondott pasasokat is láttam hasonlóan viselkedni itthon.
Aki így éreztetné velem,hogy vakarom az ágyékomat,miközben nagyon nem így van,pláne egyetemen és még mellette a szakommal kapcsolatban maszekolok,nálam szó nélkül megtanulna repülni,keserítsen más hülyét.Az utolsó exem szerencsére nem volt ilyen gyökér,sőt,elismerte,milyen talpraesett vagyok-igaz,ő korábban lediplomázott-.Sőt,volt olyan pasi is,aki nem rendelkezik diplomával,még se beszél így rólam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!