Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több pénz marad nálam ha le tudok mondani a nőkről párkapcsolatokról? Az ismerkedés és a párkapcsolat drága dolog?
Rengeteg pénzed marad, de nem leszel boldog. Nézd, a nőknek 300-400 ezer forint havi nettó az a béka feneke alatti fizetést jelenti, főleg Budapesten. Az semmire sem elég szerintük. Épp most olvastam itt. :-)
Megfelelő intelligenciával mondjuk a feléből is meg lehetne élni simán, de a gondolkodás az a legtöbb embernek munka. A nőknek pedig nem vonzó, aki gondolkodik, és igyekeznek elvenni az eszét. Mit akarok mindebből kihozni? Nem a pénzed forintban értendő mennyisége számít, hanem az, hogy mi mindenre tudod átváltani, mit tudsz megvalósítani belőle, úgy hogy hagynak kicsit gondolkodni!
Kedves utolsó, akkor én valószínűleg selejtes nő vagyok, ugyanis mi ketten a férjemmel élünk havi 220 e bol.
Nem szép dolog az általánosítás, kivéve persze, ha minden novel beszéltél már életedben és így vontad le a következtetést.
Ja igen, és mi is Bp én élünk
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!