Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett barátom, de írogatnak fiúk ismerkedés, beszélgetés céljából. Mit válaszoljak nekik?
Egyenlőre nem túl komoly a dolog barátommal, de sehol nincs kint, hogy mi együtt vagyunk.
Ti a helyemben (amúgy szimpatikus) fiúnak mit válaszolnátok az ismerkedős, beszélgetős üzenetére?
Vagy ha pl egy sráccal már alakul valami de még nem jöttetek össze, viszont azzal sem akartok bunkók lenni aki rátok írt akkor mit írtok neki?
Veletek nem úgy van, hogy mikor kapcsolatban vagytok mindneki téged akar de ha nincs senkid akkor alig érdeklődnek irántad? :D
19L
Menne a talonba! 😃
Főlef 19 évesen. Még nem kell leragadni minden gyütt-mentnél.
"és eközben egy párhuzamos világban..."
ugyanis nekem TÁRSKERESŐN nem válaszolnak...
Az attól függ, hogyan érzel a barátod iránt.
Ahogy az első írta, régebben ilyenkor én is visszaírogattam, beszélgettem másokkal.
Jelenlegi kapcsolatom kezdeténél az első találkozás után valahogy nem érdekeltek már, akik írogattak, lekoptattam az egész rajongótáboromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!