Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek baj ha egy lánynak lógnak a mellei? Ezért elhagynátok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:44
11/19 anonim válasza:
Én ez miatt egy lányt se hagynék el :)
12/19 anonim válasza:
hátt még mindig jobb mintha a lány lógna.....
13/19 anonim válasza:
Hát bazz... Ha össze akarok jönni egy lánnyal akkor nem úgy kezdem vele a randit hogy mutasd a melleidet, mert ha lógnak akkor már be is fejeztük... Ez hülyeség!!!
Az a legfontosabb hogy szellemileg paszoljak a lánnyal!!!!
Élvezetes legyen vele beszélgetni...
Szoval ezért biztos hogy nem hagynám el!!!!!
14/19 anonim válasza:
nekem kifejezetten bejönnek a természetes lógó mellek
25/F
15/19 Orálkulum válasza:
biztos, hogy vannak olyanok, akiknek tökéletes a testük, ezért cserébe elvárják, hogy a másiké is tökéletes legyen, de azt gondolnám normál esetben ennél sokkal nagyobb testi hiba kell ahhoz, hogy kizáró ok legyen.
16/19 anonim válasza:
Hát én mindennap leellenőrzöm bnőm melleit, és abban a pillanatban, hogy a bimbi a mellalj alá lóg, otthagyom a g**ibe és keresek egy 14 éves k*rvát.
Nade most komolyan, milyen kérdés ez. :)
17/19 anonim válasza:
Dehogy is, bolond lennék, eszembe se jutna:)
18/19 anonim válasza:
Én lány vagyok,de szerintem gáz ha valaki emiatt elhagyná a párját...Sajnos gravitáció van,így a nagy mellek előbb utóbb megereszkednek...ez ellen nemigen lehet mit tenni...de szerintem emiatt ne aggódj,aki emiatt elhagyna ,az meg sem érdemel.. :)
19/19 A kérdező kommentje:
jujj köszönöm a normális válaszokat!!! azért ez megnyugtatott..:)) köszi mindenkinek!!!
2010. aug. 25. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!