Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek menyire fontos, hogy a baratnotok melle tetszedjen? Elhagynatok egy lanyt azert mert a melle epp az ellenkezoje annak amit ti szerettek?
Szomorú, hogy felteszed ezt a kérdést, mert ezek szerint nem értesz sokat meg a szerelem, a párkapcsolat lényegéről.
Remélem nagyon fiatal vagy és majd kinövöd.
Van egy rossz hírem!
A női mell változik az életkorral vagy ha a nő elkezd hízni. Arról már ne is beszéljünk, hogy mondjuk elveszel egy szépmellű nőt, szül két gyereket, a szoptatás is megviseli rendesen, kicsit megnyúlnak a mellizmok, lógni fog. Akkor otthagyod a gyerekkel, mert megcsúnyult a melle? Vagy azontúl négykézláb kell járnia, hogy egyenesen előre álljanak a cickók?
Persze jogod van hozzá, hogy ne járj olyan lánnyal akit nem találsz gusztusosnak, csak aztán ne pislogj túl nagyokat ha magányosan öregszel meg!
Hát, ez van!
Hülye kérdés.
Ha nagymell tetszik akkor nagymellü lányt keresek ha kicsi tetszik akkor kismellüt.Látom hogy mennyire dudorodik,ha pont az ellenkezöjé fogom ki akkor vak vagyok.
Nemtudom, itt írogattak mindenfélét...:)
Én spec elég designcentrumú vagyok, nem szeretem a nagymellű nőket, nem is jövök össze a nagymellűekkel, hisz tudom, hogy nem tetszene...
-ReapeR-23/F
a tetszedjen az nem tájszólás, de lehet modernül is fogalmazni, pl tessen.
amúgy kainek a mell a mérvadó az elég felszines, és tuti nem szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!