Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél hogy ha ez kiderűln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél hogy ha ez kiderűlne a párodról?

Figyelt kérdés

Ha már lassan 10 éve együtt lennétek és kiderűlne,hogy örömlányokhoz jár lakásra?

Mit tennél?

Azon kivűl,hogy szakítanál?

2018. máj. 14. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Csináltatnék egy tesztet nemi betegségekre.

Ha negatív lenne a lelet meghamisítanám mondjuk egy HIV + rerdményt beírnék, majd az orra elé raknám.

2018. máj. 15. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Elmennék egy SDT tesztre.
2018. máj. 15. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen azonnal kidobnám.
2018. máj. 15. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
az STD
2018. máj. 15. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
O. Ezer bics. Elurtam. Most mi lesz? 😊
2018. máj. 15. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Jó nagy pofon + szakítás. Mindenhonnan töröl+letilt.
2018. máj. 15. 05:52
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Benyújtanám én is a számlát 10 évre visszamenőleg, de különösebben nem zavarna. Az jobban, ha fiúkkal szűrte volna össze a levet.
2018. máj. 15. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy szakítanék (mert nyilván szakítanék, nem vagyok valami szánalmas lábtörlő) szépen elmennék nemibetegség szűrésre is.
2018. máj. 15. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!