Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne a párodról, hogy kisebb korában embert ölt?
Hát, mivel csak értelmes, intelligens nőkkel jövök össze, ezért lényegében egy intelligens gyilkossal jönnék össze. Engem khurvára érdekelne, hogy miért tette, mit érzett, milyenek az utóhatások... szerintem nagyon sokat beszélgetnénk róla. Mindig érdekelt az ilyesmi. Hogy ha tudatosan megölte, akkor miért nem építette le inkább az életét, tette lelkileg tönkre...? Ilyesmik..
Vannak egyébként ilyen izé dolgok a belső tulajdonságaim között, mármint.. ismerősökön keresztül több pszichológiai gyakorlatnak, "vizsgálatnak" vetettem már alá magam és szinte kivétel nélkül mindnél megállapították, hogy van bennem egy kis pszichopatikus jellemvonás. Persze nem sok.
Mindig érdekelt, hogy milyen érzés ölni. Elvenni valaki életét. Milyen súlya van. Vagy milyen valakit tönkretenni. Megbolondítani. Képes lennék-e utóbbira egyáltalán?
Persze ne értsetek félre, nem ölnék, és nem csak azért, mert félek a törvénytől. Megütni sem ütöttem meg soha senkit. Egyszer-kétszer a kutyám kapott egy pofont, de ő nem ide tartozik, mert állat. Bár néhány ember is inkább állat.:D
Na jó, abbahagyom, mielőtt valaki rámeresztené a készenlétieket. Vagy kiket.:D
Mennyi álszent ember.
Az rendjén van ha valakit napi szinten bántalmaznak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!