Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem fura, ha egy normális, intelligens, jól kinéző férfi egy ilyen nővel jár együtt?
Kezdjük azzal, hogy a csaj vérbeli és vérprofi dráma királynő. Sokat is veszekednek, és olyankor gyakran teátrális eszközökhöz folyamodik. Minden apróságból őrült nagy ügyet csinál. (De a párja kb. 10 perc alatt feldolgozza, átsiklik felette, és már ölelgeti is, hogy szereti.)
És fura dolgai vannak ezen kívül is. Mondok egy-két példát, csak ami így hirtelen eszembe jut. Moziban néztük a minap a Ready Player One-t, és legalább 3X a film alatt elkezdte énekelni a Despacito-t. (!!!) Nem hangosan, hogy zavarja a filmet, inkább csak úgy magának, de azért mellett ülve fél füllel hallottam. De most komolyan. Ki az, aki egy 3D-s, viszonylag jól sikerült film alatt a Despacito-t énekli? Ráadásul nem is tudja a szövegét, ezért pont idáig jutott mindig a dallal, hogy "deesz-páá-cító". És ezt ismételgette. És ennek neki állt úgy 3X a film alatt. (!!!)
Aztán. Saját bevallását mondom most vissza. "Úgy alszik néha, mint a disznó." Elmondása szerint, ugye van egy gigantikus franciaágya, és némelyik este csak túl fáradt elpakolni, és tele van az ágya a kötélről leszedett frissen mosott ruhákkal, azzal amit aznap viselt, de lusta volt elhajtani a szekrényébe, a táskájával, használati tárgyaival, a lap topjával, alváshoz nem kellő ágyneművel, mint pokróc, nagypárna, akkor könyve, táblagépe, mobilja, és mivel lusta volt elpakolni, alvás előtt már túl fáradt, mert persze hajnali 3 a minimum, ameddig ébren van, de inkább 4-5, ezért egyszerűen elalszik a káosz közepén. Kis helyet fúr magának, hogy azért ráférjen az ágyra, és akkor alszik. De amúgy most látom, hogy a lényeget, a kaját lehagytam. Hogy amit vissza kéne tennie a hűtőbe, koszos edények, termelődött kajaszemetek, mind az ágyában, és úgy alszik.
Annyi fura dolga van, nem is tudom mihez kapjak. De akkor mondom mondjuk a tengerimalacot. Szóval ha valami olyan van, ami neki nem tetszik, megviseli, undinak találja, stb., akkor gyorsan rákeres google-ön tengerimalacos képekre. És attól jön helyre, mert ahogy fogalmazni szokott, "olyan cukiiiiiiiííííííííííííííííííííííííííííííííííí". Sőt meg is indokolja, miért cuki a tengerimalac. Mert olyan dagadt, mert annyira törékeny kis lábai vannak, meg mert annyira "kiguvvad a gülüszeme". Sőt, amikor valamelyik extra dagadt tengerimalacos képről kiderül, hogy terhes a malac rajta, akkor csalódik, amiért az mind nem háj.
Hát, most így hirtelen ennyi. A többi fura dolga inkább csak szokatlan, pl. hogy a facebookja milyen, merthogy annyira levédi, hogy mindent csak én láthatóságra állít, ezért még az ismerősei sem látnak semmit, csak a nevét, születését, profil- és borítóképét, illetve a két kiemelt fényképét. De a hírfolyama már tökéletesen fehér, annyira üres. Meg hogy a haját minden nap ugyanúgy hordja, ziláltan, halszálka fonással készült két copfos megoldásban.
És te hány éves vagy? 13?
Biztos azért van vele, mert nem olyan gonosz és rosszindulatú, mint egyesek.
Freud tévedett.
EZ valójában a pénisz irigység.
És neked nem mind1,hogy kivel jár az illető,hogy ha Ő boldog? Nem mind1,hogy eszik vagy mit csinál? Ezt most nem teljesen értem,hogy mi a kérdés?
Miért nem veled van a párja? Vagy mi?
Szerintem a srácokat nem ez érdekli. Hanem az, hogy jól néz-e ki pucéran, szeret-e szopni és engedi-e az anált. Ha ez három igen, akkor a csaj lehet szellemi fogyatékos, vagy sorozatgyilkos is.
Ne áltasd magad: hiába világítasz rá, hogy mennyire buta, nem fogja elhagyni. Lehet, hogy inkább örül is neki: egy szép, de naiv és buta nő sok mindenre rávehető.
Te meg hiába násztáncolsz körülöttük, ha nem nézel ki jobban...
Kezdjük azzal, hogy a Ready Player One nem viszonylag jó, hanem egy zseniális film.
Folytassuk azzal, hogy a lány valószínűleg naiv, picit butus és nagyon érzékeny lelkű, de egyszerű. Illetve tuti van neki nem kevés lelki baja. Viszont a leírás alapján lehet egy nagyon jólelkű lány is, ő tuti nem beszélne ki téged és tuti nem ítél el téged.
Lehet hogy te okosabb és rendesebb vagy. De a haverod csajahoz nincs közöd. Valószínű hogy nagyon rendes lány, akinek vannak hibái. Mert hibái mindenkinek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!