Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, ha 20 évesen 30 éves nővel vagyok együtt?
nem para.
1 év alatt kb minden fontos dolgot tudni fogsz a nők működéséről és te leszel a környék legnagyobb don juanja.
Nekem bejonne. Engem ugyis fiatalnak neznek. A korombeli pasikat tul oregnek erzem.
N/34
Meg biztos éretlenebb is vagy a korodnál :D
31/f
Arra jó lesz, hogy tanuljál tőle szexelni. Egy 30 éves, átlagos külsejű nőben legalább egy football csapatnnyi férfi megfordult már. Szóval tapasztalt, ami jó.
Kapcsolat szempontból viszont komolytalan. Gyerekhez már most túl öreg, ráadásul exponenciális romlik a külseje is 30 után...
Kérdező inkább tudod mi a furcsa? Hogy felmerül benned ilyen kérdés. Két igazán felnőtt szerelmes embert nem érdekli a korkülönbség, többször olvastam itt, hogy 10 vagy 15 év a korkülönbség és már x éve vannak együtt és család is van.
De itt az átlag a 30as nőket csak kíváncsiságból próbálná ki. DE nem minden 30as nő ilyen tipus.
Inkább kérdezd meg magadtól a következő kérdéseket:
Szeretem.e?
Szeret.e?
Miért akarok együtt lenni vele?
És ő miért?
Milyen távra tervezem?
És ő?
Mit várok ettől a kapcsolattól?
És ő?
Felmerem e vállalni a környezetem előtt?
És ő engem?
Meg tudom e védeni a hőbörgő emberek ellen?
És még lehetne sorolni a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!