Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, ha 20 évesen 30 éves nővel vagyok együtt?
#10 "Két igazán felnőtt szerelmes embert nem érdekli a korkülönbség" - ja, ja, ezt a kisujjadból vagy valami romantikus komédiából szoptad? "A szerelem legyőz minden akadályt, nem számít semmi, blablabla..."
Teljesen természetes, még ha szerelmes is valaki (sőt, olyankor még inkább), hogy néha aggódik, nem veszítheti-e el a társát, nem kavarhatnak-e be külső tényezők, stb. Ha szerinted csak az szerelmes, akinek agyán a rózsaszín köd, nem gondol a jövőre, nem számol esetleges problémákkal, akkor nagyon furán gondolkodsz.
Nem ezt mondtam, de a kérdés sem ilyen irányú volt. Khm.
Mert nem konkrét segitséget kért, hogy az emberek bántják a párját mit csináljon, hanem szimpla korkülönbségi kérdés merült fel benne.
Szóval mivel nem ismersz engem kedves utolsó ezért a válaszodat tartsd a saját fejedben.
Ja és millió ilyen kérdés van itt, és többen válaszolták, hogy már család van gyerekek, vagy ismernek olyan párt aki között 20 év volt, és a pasi végig kitartott mellette, mint férje gyerek is lett.
Szóval hagyjátok már ezt az ironikus, cinikus viselkedést, és tartsátok tiszteletben, hogy igenis létezik olyan szerelem amikor nem számítanak az akadályok, mert együtt le tudja az ember győzni, de itt nem erről van szó.
A kérdező pedig egyértelműen írta, hogy szimplán bizonytalan, a konzervatív társadalmi nézetek miatt.
Ha fordítva lenne, akkor nem pampognátok, és nem próba babának néznétek a 30as férfiakat, mert hogy ugye egy
70x éves pasi is tud még gyereket csinálni. xD
Köszi a válaszokat. Még nem tudom milyen hosszú távra tervezünk, ennyire azért még nem komoly. :D
Elsősorban arra voltam kíváncsi társadalmilag milyen szemmel néznek a hasonló kapcsolatokra.
Magánügyetek. Senkinek semmiféle beleszólási joga nincs. Lehet csak egy darabig lesztek együtt, lehet hogy sokáig is.
Sohasem érdekelt ki kivel, hány évesen jött össze az ismerősi körömben sem. Sokan szeretnek pletykálni ezekről engem soha nem izgatott a dolog. Mindenkinek szíve joga eldönteni kivel jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!