Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik járnatok ilyen alakú nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik járnatok ilyen alakú nővel?

Figyelt kérdés
[link]

2018. máj. 10. 20:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%

Én nem.

24/f

2018. máj. 10. 20:42
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Kicsit teltebbel is.
2018. máj. 10. 20:46
 3/25 anonim ***** válasza:
23%
Talán, esélyesebb ha már lefutott néhány kilót. Nem az esetem, de mivel mozog arra következtetek hogy próbál fogyni, ami miatt szimpatikusabb. Lehet egy másik kép alapján már határozott nem lenne.
2018. máj. 10. 20:55
 4/25 anonim ***** válasza:
50%

Amennyiben hasonlóan szép arca van, és a személyisége is bejönne, úgy persze, minden további nélkül.

A mozgásos dologban teljesen egyetértek a 3-as válaszolóval, az, hogy próbál tenni a fogyásért vonzóbbá teszi.

2018. máj. 10. 20:59
 5/25 anonim ***** válasza:
29%
Nekem tul vekony
2018. máj. 10. 21:03
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem pont azért mozog hogy fogyjon. Az egéstség megőrzése is lehet a cél. Nem kell mindenkinek vékonynak lennie.
2018. máj. 10. 21:04
 7/25 anonim ***** válasza:
49%
Járnék vele edzeni :)
2018. máj. 10. 21:06
 8/25 iamaveryniceguy ***** válasza:
27%
nem
2018. máj. 10. 21:07
 9/25 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, ilyen kérdésekkel sajnos csak az önbizalmad fogod rombolni. Találni fogsz olyan férfit, aki szeret és aki támogat abban, amilyen lenni szeretnél, de ezen az oldalon rengeteg a megkeseredett ember, akinek az a napi öröme, hogy arn nélkül másokat bánthat. Velem is megtették számtalanszor, megtanuktam, hogy itt nem érdemes figyelni a véleményekre a testemről. Hasonló alkatú vagyok, a combom még vastagabb. Mégis van párom,aki nagyon szeret és támogat :)
2018. máj. 10. 21:08
 10/25 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, nő vagyok, de bizonyos mértékű túlsúly fölött már nem ajánlják a futást, mert tönkreteszi a terhelés az ízületeket, a lábat, szétcseszi a lábboltozatot, a lábfej csontjait. Ha ez mind izom lenne, akkor azt mondanám, lehet bátran futni, mert a láb is edzett, de nem biztos, hogy túlsúlyosan kockáztatni kéne.
2018. máj. 10. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!