Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti járnátok pszichológus vagy pszichológus hallgató nővel?
Egy kis kölcsönös analizálás sose árt. :D
Francba a hímsonivizmussal! Persze, egyáltalán nem kizáró ok. Amúgy meg mi az, hogy "vegyétek komolyan a szakmáját, nézzetek fel rá"? Nem lehet, hogy nem magával a szakmáddal van baj, hanem a személyiségeddel?
Hát eddig csak rossz tapasztalatom volt pszichológusnak készülő lányokkal. :D De attól még nem kizáró ok.
Viszont ahogy az első írta, én se néznék fel senkire, egyenlő félnek tekinteném.
Igen, de bocsánat, milyen hülyeség az, hogy "vegyétek komolyan a szakmáját"? Miért ne venném komolyan? Egy "jósnőnél" megbuknék ennél a kritériumnál, de a pszichológia egy tudomány, miért ne venném komolyan?
Amúgy az, hogy valakire felnézek, nem parancsra megy, leülünk, beszélgetünk egy jót, és ha van olyan tulajdonsága, ami miatt fel tudok rá nézni, akkor felnézek, ha nincs, akkor nem.
22/F
Én férfiként úgy érzem, semelyik nő szakmát nem tudom komolyan venni. Nem azért mert ne lenne értékes, hanem csak mert nem érdekel.
Egy férfi sosem a talpraesettséget, ambiciót keresi egy nőben. Sokkal inkább egy megértő társat és családot.
#9!
"Egy férfi sosem a talpraesettséget, ambiciót keresi egy nőben."
Csak a magad nevében, kérlek. Számomra kifejezetten imponáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!