Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire zavarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavarnak titeket a striák egy lányon? 18/L

Figyelt kérdés
Sajnos nem a régebbi, már alig látható, halvány (fehér vagy bőrszínű) csíkokról beszélek, hanem a nemrég kialakult lila, piros, rózsaszín szörnyetegekről (mert nem is tudom hogyan nevezzem őket). Ingadozó súlyom miatt (azóta ezzel már nincs problémám, kövér nem vagyok) az utóbbi időben tömve lett ilyen striákkal a belső combom, és megmondom őszintén, ha arról lenne szó, hogy egy fiú előtt levetkőzzek, borzasztóan szégyellném a zebraságom. Tudom, majd idővel halványodnak, nincs is bajom a bőrszínű striákkal, abban valóban látom azt, amit szoktak mondani, hogy igazolja, hogy a tested sok mindenen keresztül ment, stb. De amik rajtam vannak egyelőre korántsem esztétikusak,és rettentően zavarnak, önbizalmam a béka segge alatt van mostanában. Nagyon érdekelne, az ellenkező nem hogyan vélekedik erről.
2018. máj. 9. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem zavarna.

Exemen is voltak és nem zavartak.

24/f

2018. máj. 9. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
12%

Nem mondom, hogy szép, mert nem az, de van ennél fontosabb.

Megbocsájtható.

2018. máj. 9. 22:11
 3/15 Pomazi73 ***** válasza:
25%
Az jobban zavarna H gátlásaid vannak miatta
2018. máj. 9. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha ez vigasztal én fiúként még gimiben keményen gyúrtam, így nekem is vannak striáim a karomon meg vállam / mellem környékén.

Azóta viszont se különlegesen izmos nem vagyok már, de a striák megvannak. (Bár kifakultak már.)

2018. máj. 9. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos nekem is van striám a hirtelen növestől, hogy megnyúlt a bőröm

Nem is szeretek ezért strandra járni, rövidnadrágot pedig nem veszek fel hogy ne lássak mások. Térdemnel és a combomon van..

2018. máj. 9. 22:21
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Engem a tökéletlenség villanyoz fel. Stria vagy narancsbőrös popsi, egyre megy. Semmi baj vele!
2018. máj. 9. 22:22
 7/15 iamaveryniceguy ***** válasza:
61%

Ha téged nem zavarna szex alatt, akkor engem sem.

Tehát ne feszélyezzen téged.

Volt egy exem még 18 évesen, akinek a mellmérete nagyon rövid időn belül változott meg drasztikusan (megnőtt) és nagyon durva striák alakultak ki rajtuk.

Hiába voltak gyönyörű keblei, ő nagyon félt megmutatni őket (előttem nőttek meg neki).

Tény, hogy látszódtak, de nem voltak zavaróak. Ugyanúgy tudtam őket szeretni, mint stria nélkül.

Szerencsére látta rajtam, hogy szeretem őket és nem zavarta onnantól őt se.

2018. máj. 9. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

Személy szerint engem egyáltalán nem zavarna, karomon nekem is van, én magamon már észre sem veszem, nem tartom jelentékeny dolognak.Ezzel együtt is szerethetō vagy.

Ui.: E vitamin segít a bōrödnek. ;)

2018. máj. 9. 22:32
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Mem zavar az ilyesmi 29/f
2018. máj. 9. 22:57
 10/15 anonim válasza:
62%
Egyáltalán nem zavar, nekem is vannak sajnos, de egy lányon szerintem egyáltalán nem csúnya, inkább különleges, ami néha pedig egyenes szexi, tehát érezd magad annak! ;)
2018. máj. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!