Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem elégítettem ki a párom a kérésére mert nem volt olyan kedvem es fontos dolgom volt és most először volt ilyen és ő ki jelenti azt hogy megteszi magának amit eddig nem csinalt akkor mit gondoljak?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 09:54
11/18 anonim válasza:
Le fogtok pontozni, de akkor is ki kell mondanom. A férfiakat a farkuknál fogva lehet megtartani. A jó párkapcsolat alapja a jó szexuális élet. Ha ez nincs meg, a kapcsolat előbb vagy utóbb megromlik. Én akkor is lefekszek a férjemmel, ha esetleg nincs kedvem (közben úgy is megjön), figyelek az alakomra, a külsőmre, új dolgokkal próbálkozok, ő is megteszi ezeket egyébként. Hosszú ideje tartó együtt élésnél nem lehet megoldani, hogy mindig mind a ketten toppon legyünk, van, hogy a másik kedvéért szexelünk. Ez biztos rosszul hangzik, de ilyenkor az a fél kapja a több törődést, aki jobban kívánja. Ez is változatosság része. Egy rendszeresen kielégített ember könnyebben marad hűséges.
12/18 anonim válasza:
#11, a leírt helyzetnek szerintem semmi köze a szexuális élethez, ha jól gondolom, csak egy gyors szopcsika lett volna.
Én, a srác helyében kivártam volna, az alkalmasabb helyzet,vagy rábeszélem, de nem vagyunk egyformák.
13/18 anonim válasza:
Azt, hogy akkor NAGYON kanos/nőstényes volt, és vhogy ki kellett elégítenie magát.
14/18 anonim válasza:
Hogy mit gondoljál? Hát azt semmiképp, hogy ilyet eddig nem csinált.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem képzeld nem harom havonta hanem arra értettem hogy en mindig ki elégítem őt. De ő kb 10 perc alatt el élvez es utana ott vagyok hagyva. Es mielott még 1x valaki luzerozni mer azt elkuldom melegebb éghajlatra.
2018. máj. 8. 21:20
16/18 anonim válasza:
Miért, nem vagy lúzer? Te vagy együtt olyan kannal, aki ki se tud elégíteni, mégis első füttyre ugrasz a farkára, nehogy elhagyjon. Ezek szerint jobbat úgyse tudsz összeszedni.
Becsüld meg, és szopikáljál szorgalmasan.
17/18 anonim válasza:
Akkor mit keresel mellette, ha ennyire önző?
18/18 anonim válasza:
"Figyelj nem vagyok h.lye kezdjük ott te birka... amióta együtt vagyunk az alatt nem volt ilyen vágód együtt élünk. Gyerekünk van vágód??!!! Te mi alapján p.ofázol ba.zmeg"
Te egy igazi nő lehetsz, kérdező. Vágom már. Én is inkább magamhoz nyúlnék. Még a gyik trágárságszűrőjén sem akart átmenni. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!