Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy kapcsolatban hogy dicsérd a másikat, mennyire fontos hogy téged dicsérjenek?
Ennek alapnak kéne lennie egy kapcsolatban, hogy pozitívan feltöltünk valakit.
Olyan kapcsolatban nem voltam sosem, amikor nagy önbizalma volt a páromnak, így nem tudom, hogy viselkedtem volna vele.
Valószínű össze se jöttem volna vele, nekem valamiért az önbizalomhiányos lányok jönnek be.
Az viszont biztos, hogy a párok próbálják egymást a normál mederbe terelgetni, ha valakiből túl sok van, vagy túl kevés.
4es WTF :D már miért beszélne felülről a másikhoz feltétlenül a dícsérő?? Téged hogyan dícsértek eddig? Ha így, akkor az dícséretnek álcázott leszólás, ne keverd a kettőt.
Szerintem nagyon fontos kapcsolatban a pozitív megerősítés, nagyon jól tud esni, ha szavakkal is ki tudja fejezni az ember ha valami tetszik neki a másikban. Külső/belső tulajdonságokat/viselkedést stb szeretem megdícsérni a páromat és örülök, hogy ő is szokott nekem bókolni. Hisz az ember pàrja kb a legfontosabb ember az életében (aki nem kötelező jóban lenni, nem szülő/gyerek). Persze biztosan van, akinek kevésbé van erre igénye, de ennek az ellentéte, a màsik leszólása és önbizalom rombolása kinyírja a kapcsolatot.
Szerintem mindkét nem esetén fontos és jól eső érzés. Persze lehet idétlenül is bókolni és akkor a szándék kevésbé jön át.
De ez pont olyan dolog, amit az ember tud gyakorolni, én már kamaszként rájöttem, hogy a pasikat nagyon ritkán dicsérik, úgyhogy kifejezetten jól tud elsülni egy bók. De a férfiak más jellegű bókokat kedvelnek, és más tálalásban, mint a nők, ez fontos különbség.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!