Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonylag csúnya pasiként ilyen minőségű barátnőt szeretnék az mennyire füst?
Arcra legyen kb. ilyen színvonal : [link]
Test : feszes, vékony, formás, szép bőrű.
Legyen intelligens, kedves, jóravaló, humoros, szeressen dolgozni, legyen házias, legyen fehérmájú.
Én külsőre ugye nem vagyok egy szépfiú, ezen kívül elég nehéz jellemem van, makacs vagyok, eléggé antiszociális is.
Túl nagyok az elvárásaim vajon?
F/27
Érdekes, mert kb. annyinak szoktak mondani kép alapján amennyi vagyok.
Az hogy ide pár kiégett ember miket írogat megint egy más dolog.
Kik szoktak kép alapján annyinak mondani, amennyi vagy?
És ha ez nem okoz problémát, akkor miért is nyitsz naponta újabb és újabb topikot arról, hogy milyen nőt szeretnél, hogy a nők miért nem akarnak szakmunkásokkal járni, hogy a nők miért várnak el többet anyagilag, mint amennyit ők nyújtani tudnak, stb. Egyszóval: konkrétan mi is a te problémád?
Utolsó : random emberek a netről.
Hogy mi a problémám lényegében? Végülis semmi, csak kérdezgetek.
Amúgy biztos a nőhiány miatt vagyok ilyen dühös kisbika.
Nőhiány?
Saját állításod szerint te egy isteni férfi vagy. Vajon mi lehet az oka, hogy ezt mások nem veszik észre?
(Egyébként jobb, ha tudod, hogy a magadfajta önjelölt wannabe k*rógépből túlkínálat van.)
Van önbizalmam azért mondom ezt magamról.
Amúgy úgy érzem néha mintha kicsit be lennék kattanva...
A kérdésem nem az volt, hogy miért mondod ezt magadról. Szövegértés. Fuss neki még egyszer.
Ha be vagy kattanva, keress egy pszichológust / pszichiátert.
Nem tudom miért nem veszik észre.
De miért csesztetsz amúgy engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!