Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megmondjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megmondjam az exemnek, vagy ne?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy 2 hónapja szakítottam a párommal. Már nem szeretem, nem erről van szó. De csak most értettem meg, illetve csak most tudtam meg egy-két dolgot.

Pl. hogy néhány esemény, ami történt, miatta volt. Jó dolgokról beszélek.

Meg vannak olyan dolgok is, amik miatt nagyon nehezteltem rá, de most az egész képet nézve, nem is volt ő olyan rossz ember. Cselekedetével rácáfolt arra, amit hittem róla. Csak nem vettem észre. Mert nem hívta fel rá a figyelmem, meg mert bunkón csinálta, de akkor is megtette. Ha a szavai nem is voltak helyesek, a cselekedeti mindig azok voltak.

És ezek a felismerések most arra késztetnek, hogy mondjam meg neki, hogy észrevettem/megtudtam ezeket. Csak ennyit. Hogy tudja, hogy már tudom. Attól még már nem szeretem, meg nem akarok semmit, de ez így lenne tisztességes. De nem tudom, mit hinne, ha ezzel felkeresném egy üzenetben. Az is lehet, abszolúte nem jelentene neki semmit, úgy leszarná az egészet, ahogy van. Hiszen a kapcsolunk alatt is ez volt, hogy leszarta. Sőt az egész kapcsolatunkat ez jellemezte, hogy mindig mindent leszart. Szóval nem tudom, megírjam-e neki. De ha valaki valami jót tesz, azt el kell ismerni... Észre kell venni, még akkor is, ha bunkó tesz jót.

F

2018. máj. 6. 18:00
 1/3 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
Minek?
2018. máj. 6. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem mondd el neki, még az is lehet barátság megmarad koztetek. Az a legjobb, en is ezt tettem volna anno gimiben elso baratommal de mar soha nem fogom tudni ezt megbeszelni vele☺
2018. máj. 6. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért én vigyáznék, ha elmondod, hogy nehogy új reményt kelts benne.
2018. máj. 7. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!