Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van az exemnek?
Figyelt kérdés
Màr úgy egy hónapja mondja, hogy valamikor tal álkozzunk (többször is), beszéljek vele és ez tök fontos. Aztán mondta majd ír, megebszéljük mikor jó. Én írtam neki, hogy jó de valami időt mondhatna aztán szabaddá tenném magam. Akkor megint kihangsúlyozta, hogy beszélni akar velem de csak is négyszemközt hajlandó elmondani. Tegnapi napra mondtuk, hogy oké. Hát mondanom se kell nem lett belőle semmi. Most én nem fogok írkálni neki. Azt akaromlekopjon, irritáló.2017. máj. 1. 12:53
1/3 anonim válasza:
Játszmázik veled. Folyamatosan az életed része akar még lenni. Ami a legjobb, hogy írsz neki egy levelet, hogy vagy elmondja a levélben mit szeretne vagy többet nem hall felőled, mert neked erre nincs szükséged. Aztán tartod magad a levélben leírtakhoz. 27/f
2/3 anonim válasza:
egyáltalán miért írogatsz vele?
Az exed, semmi közöd hozzá - és viszont. Az én exem ilyennel jönne elő, minimum kinevetném, hogy ha fél évig nem tudott beszélgetni, ne most kezdje el.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok beszélgetni vele de bunkó se lehetek. Nem értek egyet azzal, hogy valakivel az ember egy ideig olyan közeli kapcsolatban van, lehet nem passzoltok és utána többé puff semmi.
Meghallgatom, ha közölni valója van. Ha ex ha nem, ember akihez közel álltam.
2017. máj. 2. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!