Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tömegközlekedésen nem ültök át egy
hímnemű mellől a felszabaduló üres helyekre, akkor az
ismerkedésre való nyitottságot jelent?
Figyelt kérdés
A múltkor a vonaton leült mellém egy lány (kettes ülés, persze előtte megkérdezte, hogy szabad-e). Izgett-mozgott, 3-4 állomás múlva jött egy nagyobb város, gondoltam, leszáll vagy egy megürülő helyre ül. Nem, maradt mellettem - bár felállt, én meg pont ráláthattam a szűk farmerban domborodó fenekére -, aztán kihasználtam az alkalmat, és beszélgetést indítottam. Szóba került, hogy ki hová utazik, aztán még talán öt perce sem beszéltünk, már azt kérdezte, hogy az albérletben egyedül vagy családdal élek-e, meg hogy otthon van-e saját családom, és a beszélgetés során kétszer is említette a volt barátját, úgy, hogy nem is kérdeztem erről. Szerintetek ezt nyomulásnak lehet venni a részéről? (Nincs ilyesmivel túl sok tapasztalatom, csak ezért kérdem.) És ha nem ültök át üres helyre, akkor az azt jelenti, hogy nem zárkóztok el mondjuk az ismerkedés elől, és nem zavar a másik fél közelsége? Vagy ilyen esetben lesz, ami lesz alapon kezdjek el máskor is beszélgetni?
Ha egyszer már leültem valahova, minek üljek át egy másik helyre? Csak akkor fordul elő mégis ilyen, ha valaki olyan száll fel, aki bűzlik, vagy ha az egyik utastársam nagyon tolakodóan viselkedik, esetleg túl hangos társaság szállt fel, olyankor már olyan is volt, hogy nemhogy másik ülésre, de másik kocsiba szálltam át, vagy megvártam egy következő járatot (mondjuk nem vonat esetén, de BKV-nál ezt lehet).
2018. máj. 4. 21:00
12/23 anonim válasza:
Én se szoktam átülni, ha megüresdik egy hely, de nem azért, mert bejön az, aki mellettem ül, vagy ismerkedni szeretnék vele. Veled ellentétben én még sosem gondoltam arra, hogy valaki félreértheti már azt is, ha csak leülök mellé a vonaton. :D
2018. máj. 4. 21:22
13/23 anonim válasza:
Nem, nem azt jelenti. Egyszeruen nem szoktam atulni. Minek?
Es mint valaki emlitette, ha buszon, villamoson mar csak dupla ules van, akkor altalaban inkabb egy normalisnak kinezo no vagy ferfi melle ulok, ismerkedesi szandek nelkul.
Par hete nem igy tettem, es mellem ult egy alkoholszagu, budos, apolatlan fax es imadkoztam, hogy elobb szalljon le, hogy ne kelljen hozzaszolnom, es kipreselni magam a belso ulesrol ugy, hogy hozzaerjek. brrrrr
2018. máj. 4. 21:57
14/23 A kérdező kommentje:
#12: Máskor meg pont azért picsogtok, mert a mai férfiak nem kezdeményeznek, meg ha nem kezdeményezek, de tetszett a csaj, akkor azért kaptam volna, mert balfhasz vagyok, és nem használtam ki a lehetőséget. De persze ez a tipikus magyar mentalitás, mindig csak csomót keresni a kákán, ha kezdeményezek, az is baj, ha nem kezdeményezek, az is baj. Ezen az oldalon meg főképp azt tapasztalom, hogy mindig mindenki csak kritizál mindent, és mintha a nyuszika és a sapka sztoriját ültetnénk át. Bocs, hogy mertem kezdeményezni, nem pedig kukán ültünk egymás mellett x ideig, ha már így hozta a sors...
2018. máj. 4. 22:16
15/23 A kérdező kommentje:
#8, #10: Bemutatkoztam neki, ő is megmondta a nevét, és rákérdeztem, hogy valamilyen közösségi oldalon fent van-e, aztán bejelöltem fb-on. Mondjuk egyébként volt pár olyan vonás benne, ami nem volt annyira szimpi, meg van közöttünk némi földrajzi távolság, ezért is kicsit bizonytalan voltam, hogy érdemes-e komolyabban is belemennem mindebbe.
2018. máj. 4. 22:21
16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én kifejezetten azt látom, hogy sokan szeretnek egyedül utazni (pl. maguk mellé is teszik a táskát, nehogy bárki is leülhessen melléjük), és mondjuk én sem rajongok azért, hogy vadidegenek üljenek mellettem akár órákon keresztül is, főleg ha a másik van vagy másfél mázsa, és be kell préselődnöm az ablakhoz. És szerintem jóval kínosabb az, ha némán ültök valaki mellett egy hosszú vonatúton, mintha egyedül vagytok. De persze kinek-kinek szokása és gusztusa szerint. Mondjuk én még buszon-vonaton nem nagyon találkoztam olyannal, hogy csövesek ültek volna akár mellém, akár mások mellé, pedig elég sokat utazgattam az elmúlt jó néhány évben.
2018. máj. 4. 22:28
17/23 anonim válasza:
Jesszum, ha annyira nem is tetszik minek teszel ki még kérdést is... max ha megőrülnék érte tudni akarnám ezeket, de így...
2018. máj. 4. 22:47
18/23 anonim válasza:
Pedig szerintem senki nem szólt le, hogy kezdeményeztél..
Amúgy én se ülök át máshova, engem is feszélyez mindig, ha valaki elül mellőlem. Hacsal ugye nem büdi, etc amit a többiek írtak.
Általában örülök, hogy le tudok csüccsenni melo vagy más után :D
2018. máj. 5. 01:07
19/23 anonim válasza:
Cseszd meg, kezdeményezz, ha akarsz, vagy ne kezdeményezz, ha nem akarsz, nekem aztán tökmindegy, de csak az, hogy leülök tömegközlekedésen valaki mellé, és ott ülöm végig az utat, az még nem kezdeményezés.
2018. máj. 5. 07:23
20/23 anonim válasza:
Kérdező, semmi gond nincs azzal, hogy kezdeményezel vagy kezdeményeztél. Egyébként én egyszer sem panaszkodtam, hogy nálam a mai férfiak nem kezdeményeznek, szóval nem kell általánosítani. Én csak annyit írtam, hogy nem kell mindenbe többet belelátni, mint ami. Vagyis, ha én valaki mellé leülök a vonaton, aztán nem ülök át, ha máshol is lesz szabad hely, az még nem azt jelenti, hogy akkor én ismerkedni szeretnék. Ettől függetlenül viszont, ha neked megtetszik az, aki melletted ül, akkor nyugodtan kezdeményezz nála, nincs ezzel gond.
Szóval itt nem azzal volt a gond, hogy kezdeményeztél, hanem inkább úgy tűnt, mintha az a típus lennél, aki már egy köszönésbe is többet lát bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!