Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál, ha valaki közölné magáról, hogy ő végtelenül üres?
Az üres vagy műveletlen vagy mentálisan sérült.
Mindkettőt kezelni kell!
Az,hogy ilyet már én is mondtam.
Ebből gondolnám,hogy valami borzalmas lelki traumát élt át,és valószínűleg még nagyon mélyen benne van.
A további kérdés az,hogy ezeket tudva kell-e nekem?
Van-e türelmem megvárni a gyógyulást ami akár évek munkája,vagy akár egy életé,folyton bizonyítani neki stb. Szerintem én nemet mondanék.
De kimondanod sem kell,mert látszik a lelki üresség szavak nélkül is.
2 fajta "üres" embert ismerek.
Az egyik fajta sokat szenvedett, kihasználták, bántották, ezért lelkileg kiégett.
A másik fajta az, amikor valakinek mindent a popsija alá pakoltak, nem voltak különösebb kihívások az életében, elkényeztették és elkényelmesedett életet él.
Én ismerek egy ilyen tumblr-ezőt. Konkrétan ő jutott eszembe erről a kérdésről. Egy lányt, akivel hosszú hónapikig beszélgettem néhány évvel ezelőtt. Akkortájt én is nagyon mélyen voltam lelkileg, ahogy ő is. Én rengeteget változtam, legyőztem a korlátaimat, ő viszont még a mai napig ugyanazokat az unalmas, önsajnáltató és elcsépelt szövegeket posztolgatja, mint évekkel ezelőtt. Nem értem, hogy valaki hogy nem képes ennyire nem változni. Pedig az élet maga a változás.
Egyébként én nem hiszek abban, hogy lelkileg úgymond ki lehet égni. Sőt, valaki minél többet szenvedett az életben, annál nagyobb eséllyel lép túl a korlátain. Ezt tapasztalatból mondom. Amikor az ember olyan mélyre kerül lelkileg, hogy nincs lejjebb, akkor már csak felfelé vezet az út. A padlón meglátja az ember, hogy minden fájdalom csak egy általunk generált illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!