Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Nektek bejon az ilyen termeszetesen kocos hullamos haj, vagy inkabb a vasalt?
Utolso elott,mutasd meeeg :DD
Amugy van akinek ilyen. Onnan tudom hogy nekem ilyen. Ok,en is fujok ra egy par cuccot,hogy maradjon meg igy,de teljesen hasonlo
Az enyém is ilyen volt, ha természetesen száradt és nem látott fésűt, de rettenetesen állt az arcomhoz.
Levágattam, egyenesre szárítom, 5 èvet fiatalodtam.
A pasik szeretik az ilyen hajat amúgy, de mikor beletúrnának csodálkoznak, hogy 50 gubancba akad az ujjuk. Meg nem is kellemesen lágy a tapintása, az egyenes haj úgy csúszik az ujjaik között, mint a selyem, és mindig lágy, puha tapintású.
Nem tudom na...nekem nem gubancos:D
Amugy meg sokat vasaljak,mert nem all jol az arcukhoz az ilyen haj. Nekem meg a vasalt nem all jol ,pedig sok evig vasaltam.
Sok peldat lattam,hogy kivasaltak es sokkal jobban allt,sot az emberek tobbsegenek jobban all a vasalt haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!